fbpx
16.8 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

(FOTO) Orașul Bocșa, în așteptarea sărbătorilor de iarnă

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a românilor de pretutindeni, a constituit și momentul aprinderii iluminatului festiv în orașul Bocșa. De ceva timp, echipa SPG Bocșa, sub atenta supraveghere și îndrumare a primarului Mirel Pascu, desfășoară activități de împodobire a orașului, constând în achiziționarea și montarea unor decorațiuni de sezon și iluminatul decorativ aferent sărbătorilor de iarnă.

Astfel, în așteptarea Sfintelor Sărbători ale Crăciunului, orașul Bocșa a îmbrăcat straie de sărbătoare! Cele trei zone importante ale micului burg au fost împodobite cu decorațiuni de sezon, spre bucuria celor mici, dar și celor mari: Parcul „Pescăruș” din Bocșa Română, Parcul Central din Bocșa Montană și Insula „Paradis” de la Bocșa Izvor. Iar, pentru anii viitori, autoritățile locale au în vedere și alte zone, Bocșa fiind un oraș lung, întins, cu multe cartiere bine delimitate.

Cu ziua de 1 Decembrie, la Bocșa s-a dat startul sărbătorilor de iarnă. Primii pași au fost făcuți, pregătind următorul eveniment important: prima ediție a Târgului de Crăciun la Bocșa! Pe Insula „Paradis”, cel mai recent obiectiv turistic al Bocșei, în perioada 21 – 24 decembrie 2021, se vor desfășura diverse activități cultural-educativ-recreative, administrația locală pregătind surprize îmbucurătoare atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari. Nu vor lipsi colindele și darurile aduse de Moș Crăciun!

Organizatorii se străduiesc să aducă un strop din magia Crăciunului la Bocșa, iar Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului să fie vestită pretutindeni: în Biserici, în lăcașe de cult, în instituții de cultură și învățământ, dar și în spațiul public!

Însoțiți de cel mai în vogă accesoriu – masca! – bocșenii pe Insula „Paradis” de la Bocșa Izvor, în perioada 21 – 24 decembrie, la primul Târg de Crăciun al orașului!

Tot cu prilejul zilei de 1 decembrie a fost realizat și tradiționalul Brad din Cărți la Biblioteca Orășenească „Tata Oancea”, eveniment aflat la cea de-a X-a ediție, bradul constituind, în această perioadă, un punct de atracție pentru cei care trec pragul instituției cărții!

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei