fbpx
22.6 C
Reșița
sâmbătă, 23 septembrie 23

(FOTO) Peste 400.000 de lei, investiți de Primăria Doclin în reabilitarea și modernizarea căminului cultural

Un cămin cultural spațios și modern este aproape gata să fie dat spre folosință comunității din Doclin, obiectivul fiind reabilitat în urma unei investiții suportată de primărie din bugetul local.

Aproape am finalizat un cămin cultural în localitatea Doclin, ceea ce a însemnat investiții în exterior, acoperiș, interiorul, dotări. Absolut tot a fost refăcut.

Noi am avut o construcție preluată de la Parohia Doclin, care cu 20 de ani în urmă era căminul cultural din Doclin. Dar pentru că proprietatea era a parohiei, la Legea 10 am fost notificați și nevoiți să o cedăm parohiei. Timp de 15 ani a stat „în conservare” și s-a deteriorat foarte mult. Am preluat-o cu acordul Protopopiatului Reșița și anul trecut am început reabilitarea construcției”, a declarat primarul comunei Doclin, Dănuț Oană.

Conducerea administrației locale din comună își propune să realizeze un proiect similar și în localitatea Biniș, unde există o construcție ce aparține domeniului public, pe care Primăria o va reabilita transformând-o într-un cămin cultural modern pentru comunitatea din Biniș.

Primarul Dănuț Oană este de părere că nu e necesar să se investească într-o construcție nouă, în condițiile în care imobilul respectiv trebuie reparat, apoi va fi modernizat. Investiția va fi realizată din fonduri proprii. Reabilitarea căminului cultural din localitatea Doclin a depășit suma de 400 de mii de lei, bani proveniți din bugetul local.

Lorena POENARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei