fbpx
19.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

(FOTO) „Primăvara e mai mult verde” la Bocșa!

„Primăvara e mai mult verde” este numele campaniei de plantare pomi în orașul Bocșa. Inițiativa aparține primarului Mirel Patriciu Pascu, acesta invitând cetățenii la prima astfel de campanie desfășurată astăzi, 6 aprilie 2022.

La invitația edilului au răspuns elevi și cadre didactice de la Liceul Teoretic „Tata Oancea” Bocșa, care, dimpreună cu directorul Dragoș Vasile, s-au alăturat angajaților de la Serviciul Public de Gospodărie Bocșa și, preț de două ore, au fost plantați peste 200 de puieți de brad în zona Bocșa Izvor. Revista „Bocșa culturală” s-a alăturat campaniei de plantare de pomi la Bocșa și s-a aflat între  voluntarii care au participat cu bucurie la acest proiect.

Fiind prima campanie de plantare brazi în acest sezon, directorul Liceului Teoretic „Tata Oancea” Bocșa, prof. Dragoș Vasile, a mărturisit: „Am răspuns cu bucurie invitației domnului primar Mirel Patriciu Pascu și, alături de colegi profesori și 40 de elevi, participăm activ la această campanie de plantare pomi în orașul Bocșa. Elevii sunt dornici de astfel de proiecte și putem observa că prezența lor nu este una de complezență, ci chiar sădesc brăduții cu însuflețire. Vom mai participa și la alte campanii, dacă vom fi invitați.”

spot_img

Tot într-un ton al satisfacției a vorbit și primarul Mirel Patriciu Pascu: „Astăzi, timp de două ore, m-am aflat într-o frumoasă campanie de plantare brazi în zona Bocșa Izvor.Doresc să mulțumesc elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Teoretic „Tata Oancea” Bocșa care au răspuns invitației mele în această campanie, să le mulțumesc pentru seriozitate și implicare. Mulțumesc dlui. director Dragoș Vasile pentru excelentă colaborare și tuturor colegilor din aparatul primăriei care s-au alăturat acestei inițiative. Au fost două ore productive într-o zi însorită de primăvară!

Pregătim o nouă campanie de plantare pomi în Bocșa Română și vom apela din nou la voluntari care, sub îndrumarea celor de SPGC, pot sădi copaci pentru a înfrumuseța orașul Bocșa. Vă doresc tuturor o primăvară frumoasă și rodnică!”

La Bocșa, primăvara a început cu mai mult verde! A început cu tinerețe și hărnicie! A început cu fapte bune și importante pentru comunitate! La Bocșa s-a sădit astăzi pentru generațiile următoare!

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei