fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

(FOTO) Revitalizarea spațiilor verzi din Pipirig, aproape de finalizare

În zona sălii Polivalente din cartierul caransebeșean Pipirig s-a lucrat intens în ultima perioadă la proiectul de revitalizare a spațiilor verzi și a aleilor adiacente din zona blocurilor. Zilele trecute au început să fie montate băncile și mobilierul urban, iar săptămâna aceasta va fi pornit iluminatul public.

„Facem apel către cetățeni să adopte un comportament responsabil și civilizat și să întrețină cu grijă spațiile publice. În zonă există, de asemenea, mai multe camere de supraveghere care vor fi suplimentate pentru a descuraja actele de vandalism“, a precizat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean. Edilul a mai adăugat că întreaga lucrare se va finaliza în perioada următoare.

S-a lucrat intens și pe strada Arinului ce s-a confruntat de-a lungul vremii cu problemele cauzate de scurgerea apei care se adună de pe străzile adiacente și săpa chiar și din șosea atunci când erau debite mari.

În prezent, a fost încheiată o lucrare amplă prin care scurgerea apei se va face prin intermediul rigolelor carosabile, lărgindu-se astfel și partea carosabilă, pentru circulație.
De asemenea, după finalizarea procedurilor de achiziție, străzile Arinului și Teiului se vor asfalta.

Dan AGACHE

2 COMENTARII

  1. ”… s-a lucrat intens în ultima perioadă la proiectul de revitalizare a spațiilor verzi …”

    ”Vino mamă să ne vezi, cum lucrăm la spații verzi!”

    Asfaltul și betonul rămân gri-cenușii, însă banca pentru babe, ca galerie poziționată la intrarea – ieșirea din blocuri, asigură continuitatea tradiției rurale (banca pe uliță).
    Lipsește masa (de picnik) și plopii fără soț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei