fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

(FOTO/VIDEO) Regal fotbalistic la Teregova

Inaugurat în vara acestui an, noul teren sintetic multifuncțional din localitatea Teregova, în valoare de aproape 300.000 de lei reprezintă „o investiție în viitorul și sănătatea copiilor noștri“, după cum a afirmat primarul localității, Maria Damian.

„Este un proiect drag sufletului meu care va fi utilizat în primul rând de elevii Liceului Tehnologic Sf. Dimitrie din Teregova, pentru desfășurarea orelor de educație fizică în aer liber. Acesta va putea fi închiriat, în afara orelor de curs, de tinerii și cetățenii comunei care doresc să facă mișcare și sunt iubitori ai sportului“, a mai adăugat Maria Damian.

Situat în centrul comunei, între școală și sala de sport, terenul își va dovedi utilitatea chiar zilele acestea când, printr-un parteneriat între Primăria Teregova, Mundo Reșița și Liceul Tehnologic Sf. Dimitrie din localitate, are loc competiția KINDER CUP.

La această competiție fotbalistică vor participa mai multe echipe de copii și elevi din patru județe. Evenimentul se va desfășura duminică, 17 septembrie.

Citește si:  Proiect european pentru tineri, în Teregova

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei