1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

(FOTO+VIDEO) Incendiu în comuna Bozovici

UPDATE, ora 0,15: Incendiul este lichidat. Se cercetează locul intervenției pentru stabilirea cauzei probabile. În ceea ce privește victima, este vorba despre proprietar, un barbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. La fata locului se afla o echipa de criminaliști care fac cercetări conform competentelor legale. Cauza morții va fi stabilita de organele de specialitate.

………………………………………………….

Garda de intervenție Bozovici, în sprijinul căreia au venit două echipaje de la secția de pompieri Oravița acționează la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară în comuna Bozovici.

spot_img

Anunțați prin numărul unic de urgență 112, pompierii ajunși la locul incendiului au constatat că focul se manifesta deja la două case și exista riscul să se extindă și la cea de a 3-a.

Pompierii au anunțat că există o victimă surprinsă de foc într-una dintre case, dar primarul Adrian Stoicu, prezent la locul incendiului ne-a declarat că există o persoană în interiorul unui imobil dar nu se stie dacă aceasta mai trăiește sau nu.

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea ne vor fi furnizate de ISU Semenic sau alte autorități competente.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei