fbpx
3.2 C
Reșița
joi, 07 decembrie 23

Girl Power! O femeie a preluat frâiele Registrului Auto Român!

 

La debutul primăverii, înregistrăm o premieră la Registrul Auto Român! O doamnă a preluat conducerea instituției, cunoscută de toți conducătorii auto drept RAR!

Noul director general al RAR-ului se numește Alina Niță și a fost numită în această funcție chiar de Mărțișor. Doamna Niță este în echipa Registrului Auto Român de 7 ani, iar în ultimii doi ani a fost director economic. De profesie economist, este determinată să-și concentreze acțiunile de management asupra digitalizării, debirocratizării și gestionării instituției din punct de vedere economic, într-un context dificil, generat de acutizarea problemelor din piața auto.

Sunt adepta comunicării transparente și a identificării soluțiilor aplicabile cu celeritate. Mă voi implica activ, împreună cu colegii mei experimentați din zona tehnică, pentru ca Registrul Auto Român să garanteze prin toate pârghiile creșterea siguranței în trafic. După 7 ani în RAR, știu ce așteptări au oamenii care ne trec pragul și nu voi ezita să dovedesc că respectul pentru clienți, profesionalismul angajaților și calitatea activităților prestate sunt o normalitate. Despre toate proiectele care îmi vor defini mandatul de director general vă voi informa constant. Până atunci, vă doresc o primăvară plină de speranță!“, a transmis într-o primă comunicare publică Alina Niță, proaspătul Director General al Registrului Auto Român.

Sergiu TABAN

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei