5.7 C
Reșița
marți, 06 decembrie 22

Grotești! Deputatul Hurduzeu, oripilat de geamandurile în formă de cruce, marca Arafat!

 

Deputatul Silviu Hurduzeu își exprimă indignarea cu privire la ultima ispravă a șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, personajul care a gestionat „cu succes“ pandemia Covid-19 în România. Este vorba despre geamandurile în formă de cruce, donate salvamarilor de către fundația lui Arafat, „mărețe“ realizări calificate de către Hurduzeu drept o decizie pripită care ar putea conduce spre alte nemulțumiri publice.

„În primul rând este o decizie grotescă, la fel cum au fost multe decizii în pandemie, care urmăreau doar să inducă teama în populație. Nu așa se face prevenție.

spot_img

În al doilea rând, inițiativa șefului DSU încalcă legea care specifică clar cum trebuie să arate o geamandură de semnalizare, tocmai pentru ca aceasta să nu accidenteze turiștii în caz de furtună sau de valuri mari

În al treilea rând, propunerea lui Raed Arafat este discriminatorie din perspectiva cultelor religioase, inducând ideea că doar creștinii ortodocși ar încălca regulile de prevenție. Asupra acestui aspect domnul Arafat ar fi trebuit să fie mai atent, ținând cont că dânsul aparține unei alte religii“, a explicat Silviu Hurduzeu, deputat și președinte al organizației PSD Caraș-Severin.

Sergiu TABAN

Credit foto RTV

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. ”… propunerea lui Raed Arafat este discriminatorie din perspectiva cultelor religioase, inducând ideea că doar creștinii ortodocși ar încălca regulile de prevenție.”

    Cu așa cruce și pe geamandură ar fi mai bine?

    **Link-urile nu sunt permise!**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei