17.7 C
Reșița
duminică, 25 septembrie 22

„Guvernul actual este o colecție de catastrofe!”, susține deputatul Silviu Hurduzeu

Deputatul social-democrat, cărășeanul Silviu Hurduzeu critică aspru modul în care premierul Florin Cîțu a încercat să ambaleze frumos „gafa” făcută de ministrul Dan Vîlceanu care a afirmat că salariul minim net în România este în jur de 1.600 de lei.

„România cade din lac in puț! Nu mai are ministru interimar la finanțe, dar are ca titular pe acest portofoliu un ,,aproximativ” care habar nu are noțiuni elementare din economia reală.

Dacă lui Cîțu i-ar fi păsat cât de cât ca finanțele țării să fie gestionate în mod profesionist și ca România să-și protejeze interesele financiare pe plan internațional, ar fi trebuit să nu se umple de penibil cu glumițe despre optimismul izvorât din prostia ministrului de finanțe, ci să-l demită imediat”, declară parlamentarul Silviu Hurduzeu.

spot_img

Politicianul social-democrat afirmă că în guvernele PNL competența e doar o figură de stil, „când nu umple propagandistic gurile miniștrilor și liderilor politici ai dreptei”, iar în opinia sa guvernul actual este o colecție de catastrofe.

De la Cîțu, premierul care nu știa cât costă o pâine și până la Vâlceanu, ministrul Finanțelor care habar n-are cât e inflația ori salariul minim, sau Turcan, ministrul Muncii care habar n-are unde e județul Vaslui pe harta țării și urează la mulți ani unui mort acum 200 de ani, guvernul actual e o colecție de catastrofe impusă românilor de un președinte care a ales să încalce grosolan voința românilor exprimată-n alegeri”, susține deputatul PSD de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

 

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei