fbpx
8.7 C
Reșița
joi, 23 martie 23

Handbaliştii reşiţeni își continuă parcursul perfect în Divizia A!

În etapa a VI-a, handbaliştii reşiţeni au trecut de CSM Oradea 2

În cadrul etapei a VI-a a Campionatul Diviziei A de handbal masculin, Seria C, handbaliştii rossoneri au întâlnit a doua echipă a clubului CSM Oradea. Oaspeţii veneau după o înfrângere pe propriul teren în fața echipei SCM Politehnica Timișoara 2, iar echipa noastră după victoria obținută la Târgu Jiu contra celor de la CSU Constantin Brâncuși.

Echilibrul între cele două combatante a durat doar cinci minute, când reșițenii au trecut în avantaj, 3 – 2. Din acest moment rossonerii și-au impus jocul, distanțându-se pe tabela de marcaj, iar dupa prima jumătate de oră, aceștia conduceau cu 21 – 13.

spot_img

Repriza a doua a avut aceeași desfășurare, cu gazdele în prim-plan. Orădenii, cu numai nouă jucători în lot, din care doi portari, nu au reușit să țină ritmul dictat de către gazde. Cei doi antrenori reșițeni, Radu BOTE și Mișa ROHOZNEANU au avut posibilitatea să ruleze întregul lot de jucători avut la dispoziție. La finalul meciului, tabela de marcaj a arătat o diferență de cincisprezece goluri în favoarea rossonerilor: 38 – 23.

Astfel, cu punctaj maxim după cinci jocuri disputate, handbaliștii rossoneri se află pe primul loc, fiind siguri de calificarea în Play-off-ul de promovare al Diviziei A.

Lotul rossonerilor a fost format din următorii jucători: Boban VUIȚĂ, Ionuţ TĂNASĂ – Bogdan TOMESCU (2 goluri), Marius BAHAN (3 goluri), Snezan RADOSAVLEVICI (2 goluri), Raul HEIMBACH (5 goluri), Mircea NEGRU (5 goluri), Marius NEGRU (4 goluri), Andrei BONDOC (1 gol), Lucian IGNAT, Deniss KIRSCH (3 goluri), Rareș SCURT, Antonio GÎRBAN (6 goluri), Radu JULA (1 gol), Dragoș DĂNEASA (3 goluri), Raul BOTE (3 goluri).

La finalul jocului, Mișa ROHOZNEANU a declarat: Într-adevăr, a fost un meci ușor pentru noi, pentru că, după cum bine se știe, Oradea s-a înscris în Liga Națională și nu a venit aici cu cea mai bună echipă. Important pentru noi este că am reușit să câștigăm, a jucat toată lumea și sper ca la meciul cu Timișoara să fim într-o formă  bună, concentrați, și să obținem victoria. Cu cei de la SCM va fi un meci mai dificil decât cel pe care l-am avut cu Oradea. Dacă ne raportăm la ce s-a întâmplat până acum, cred că ne luptăm mai mult cu noi decât cu celelalte echipe. Timișoara este o formație organizată, cu jucători componenți ai lotului pentru categoria lor de vârstă și în ultimii ani nu prea am reușit să câștigăm contra lor. Chiar îmi doresc să câştigăm”.

 

 

În etapa următoare, cea de-a VII-a, ultima a turului, programată sâmbătă, 22 octombrie, handbaliştii rossoneri vor întâlni în deplasare echipa SCM Politehnica Timișoara 2.

 

Miruna MIHANCEA

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei