fbpx
19.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

„Haosul continuă la nivelul actualei guvernări în Romania“ – deputat Marius Damian

Deputatul PSD de Caraș-Severin, Romulus-Marius Damian a citit ieri în plenul Camerei Deputaților, o nouă declarație politică în care atrage atenția actualilor guvernanți asupra dezastrului în care se află în prezent România: gestionarea proastă a pandemiei, eliminarea dreptului la educație pentru tineri și la o viață decentă a românilor.

„În timp ce domnul Iohannis este preocupat să desemneze un nou prim-ministru doar de formă, românii au fost luați cu asalt de noile restricții, care din nou nu fac altceva decât să producă haos și confuzie în viața nomală a cetățenilor! Și asta pentru că haosul și incompetența caracterizează acest Guvern demis prin moțiune de cenzură printr-un vot istoric în Parlamentul României.

Ați așteptat să terminați cu congresul PNL și să vă faceți jocurile, iar pe urmă ați dat aceste restricții fără să vă pese că dreptul la educație este din nou încălcat, fără să vă pese că românii trebuie să își anuleze evenimentele programate cu un an înainte, fără să vă pese de HORECA care va fi din nou la pământ!

spot_img

De ce nici după 2 ani de pandemie nu există teste gratuite în școli? De ce nu se lasă să se facă evenimente pe bază de test sau de certificat verde? De ce nu v-ați pregătit în nici un fel pentru valul 4, despre care știați că este iminent, având în vedere eșecul campaniei de vaccinare pe care ați condus-o prin indiferență și incompetență? De ce ați adus România la pământ în toate domeniile? De ce continuați să sfidați poporul roman așa cum a făcut-o și președintele Klaus Iohannis, care a declarat că în fața bolii ori ești precaut, ori ești prost, iar dânsul, în plin val 4 s-a prezentat la congresul PNL fără mască, sfidând o țară întreagă.

Vă bateți joc de acest popor, scumpirile au depășit orice limită, restricțiile abia că au început, iar românii trăiesc cum pot în acest sezon rece, unii la căldură, alții la frig, totul după noroc, fără sprijin de la acest Guvern care ne-au luat dreptul la o viață normală!

Domnilor guvernanți, sunteți autorii morali ai tragediei pe care o trăiește astăzi poporul român, a zecilor de mii de decese cauzate de coronavirus în țara noastră, prin incompetența de care ați dat dovadă în gestionarea acestei crize, care ne-a situat din nou la coada clasamentului din UE, de data aceasta la capitolul vaccinare!“, precizează deputatul PSD de Caraș-Severin, Romulus Marius Damian în declarația politică susținută ieri în plenul Camerei Deputaților.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Cine e prost și tâmpit se supune restricțiilor. Eu unul nu mai vreau!Legea e pentru proști și tâmpiti, șmecherii fură cot la cot cu ex autoritățile iar amărăștenii tac și înghit în sec. Fuck the low!🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei