2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

Ilie Bolojan, „ultima speranță” pentru România! Mesajul transmis de Romeo Dunca

Ilie Bolojan este în opinia președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, soluția pentru actuala criză politică prin care trece România. „Nu ne lăsați pe mâna PSD-ului”, este mesajul transmis de Dunca lui Bolojan, pe care îl consideră ca fiind un exemplu demn de urmat, „un far în furtuna politică și administrativă” din România și omul potrivit pentru a ocupa funcția de premier.

Ați fost un exemplu și ați demonstrat tuturor că «Se poate». Acesta a devenit sloganul meu și al multora din cei care nu s-au îmbogățit din contracte cu statul și au decis să se opună vechii orânduiri.

Cu dumneavoastră în fruntea guvernului putem repara tot. Recuperăm timpul pierdut pentru că sunteți în asentimentul tuturor”, este mesajul pe care îl transmite Romeo Dunca liberalului Ilie Bolojan.

spot_img

Președintele CJ Caraș-Severin este de părere că Ilie Bolojan reprezintă ultima speranță de a aduce România pe drumul cel bun.

Nu cred că există cineva care să vi se opună sau să fie împotriva numirii dvs, iar cei care înțeleg ce schimbare ați putea aduce și nu o doresc, nu vor scoate un cuvânt. Puteți să-i călăriți mai apoi cum doriți, dacă nu se conformează pentru a duce țara pe drumul cel bun. Vă iubește poporul și reprezentați o ultimă speranță.

Refaceți alianța, reparați greșeala cu ministerele pierdute, lăsați pe Drulă la Transporturi pentru că a făcut treabă bună, recuperați celelalte două ministere, chiar și cu funcția de la Camera Deputaților în schimb, iertați-i pe toți ceilalți, păstrați UDMR pentru că au locul lor binemeritat în toate guvernele din 90 încoace și gata cu criza. Și nu uitați de Ludovic Orban, pentru că el e în sufletul sutelor de primari. Chiar dacă o fi și greșit… Puteți să faceți asta.

Nu ne lăsați pe mâna PSD-ului, cu un guvern minoritar. Aveți șansa să reparați toată porcăria asta. Aproape că și obligația…”, mai adaugă Romeo Dunca.

Preşedintele Klaus Iohannis are astăzi primele consultări cu reprezentanţii partidelor şi formaţiunilor politice din Parlament în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru.

Consultările vor începe la ora 12:00, cu Partidul Naţional Liberal. La ora 13:00 sunt aşteptaţi reprezentanţii Partidului Social Democrat. Urmează Uniunea Salvaţi România (la ora 14:00), Alianţa pentru Unirea Românilor (la ora 16:00), Uniunea Democrată Maghiară din România (la ora 16:30). Runda de consultări se va încheia la ora 17:00, cu minorităţile naţionale reprezentate în Parlament.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Un președinte eșuat cu „guvernele mele” eșuate, cu oameni ca Bolojan, Dunca, eșuați și ei … românii aduși în doi ani la nivel dezastruos și România în pragul unei crize umanitare în combinație cu o criză economică, cu inflație galopantă și o putere de cumpărare în prăbușire continuă … Asta este rețeta perfectă a distrugerii unui popor și a unei țări de catre KW Iohannis & Guvernele mele (PNL cu pdl-isti + USR – Cioloș + UDMR – oportuniști) …

  2. Corect domnule.Praful să se aleagă de ,,guvernarea mea ” cea mai fatalistă și distrugătoare din ultimii 32de ani. Vă urăște poporul la maxim, nu vă mai vrem deloc, sunteți niște zoaie și scursuri politicianiste execrabile dea dreptul dezgustatoare.Dunca,Popa și Gâfu ve-ți fi primii dați afară în șuturi. Cădere liberă în gol vă urez!

    • Nu merge așa ușor. Înainte de a pleca vor majora taxele și impozitele locale cu vreo 40%, să ajungă ca la… Timișoara! Că se știe că reșițenii au parale multe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei