1.7 C
Reșița
duminică, 27 noiembrie 22

La împlinirea unui an de mandat, primarul Cosmin Belci își prezintă realizările

La împlinirea primului an din actualul mandat, Cosmin Belci – primarul comunei Turnu Ruieni, prezintă locuitorilor reușitele. Chiar dacă este la primul mandat în fruntea administrației locale din comună, edilul are realizări în toate localitățile componente.

În Borlova, printre reușitele administrației locale se numără: recepția Gradiniței din localitate, finalizarea lucrărilor la școală, achiziționarea de mobilier școlar din fonduri proprii, dar și amenajarea unui loc de joacă pentru cei mici în parcul Dragalina.

Reabilitarea drumului Dalci – Cicleni este o altă reușită a primarului Cosmin Belci. Lucrările au constat în decolmatarea rigolelor, înlocuirea a 3 subtraversări pentru apa pluvială și pietruirea întregului tronson de 2,3 km. În satul Dalci s-a reușit asfaltarea primului tronson de drum comunal, dar și amenajarea unui loc de joaca în curtea școlii.

spot_img

La Turnu-Ruieni s-au reabilitat două săli de clasă din școala Trandafir Cocîrlă, a fost modernizat podul din zona Dinamitiera, s-a reabilitat podului peste pârâul Cerbul și a fost amenajat un teren sintetic și a un loc de joacă în parcul Trandafir Cocîrlă.

„Tot în acest an am reușit să implementam programul masa caldă în școli, program datorită căruia 310 copii primesc ca și prânz, un fel de bază dintr-un meniu ales de către nutriționist“, a precizat edilul Cosmin Belci.

În primul an de mandat, edilul comunei Turnu Ruieni are realizări și în localitățile Zlagna, Zervești, pe Muntele Mic, la poalele căruia se află comuna și a reușit să facă și economii prin reașezarea pe posturi a aparatului propriu al Primăriei.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei