24.7 C
Reșița
vineri, 12 august 22

Importante proiecte pentru comunitatea din Ramna, aproape de finalizare!

Unul din multele obiective pe care neobosita primăriță din comuna Ramna l-a bifat cu succes în primul an în fruntea administrației locale din acest mandat, se ridică la o valoare de 5.600.000 de lei.

Un lucru îmbucurător este că am terminat forajele la proiectul de alimentare cu apă care trebuie finalizat până la 31 decembrie. Este un proiect în valoarea de 5.600 de mii de lei care alimentează comuna Ramna și satul Valeapai. Sunt bucuroasă că s-a găsit apă! Au fost făcute două foraje!”, a declarat primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea.

Edilul nu i-a uitat nici pe cei aproximativ 80 de elevi ai școlii din comună pentru care a implementat un proiect de reabilitare a unității de învățământ pe care aceștia o frecventează.

spot_img

Sunt pe final și cu școala. Am renovat școala, în sensul că am schimbat acoperișul, am făcut o construcție nouă la magazia de lemne și unde se află centrala, am făcut izolație exterioară, am reparat gardul, dar această investiție am realizat-o cu bani de la bugetul local. Ce a ținut de placarea cu piatră și construcția metalică a fost realizat de către angajații primăriei.

În interiorul școlii am zugrăvit, am reparat, am pus pe jos parchet laminat și am dotat școala cu mobilier.

Un lucru foarte important este că s-au făcut toate demersurile pentru a se obține autorizația ISU”, a precizat edilul Magdalena Ciurea.

Printre proiectele pe care le-a mai demarat pentru comuna Ramna se numără asfaltarea unui drum comunal calamitat, iluminatul stradal inteligent, construirea unui cămin cultural la Ramna, a unui dispensar medical; extinderea, modernizarea și dotarea căminului cultural din satul Valeapai, sistem de supraveghere la Ramna și la Valeapai și alte proiecte în derulare despre care vom relata mai pe larg în articolele viitoare.

 

Lorena POENARU

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei