fbpx
-0.3 C
Reșița
miercuri, 01 februarie 23

„Împreună dăruim viață!”-Tinerii de la ATOR Banatul de Munte, implicați într-o nouă campanie de donare de sânge!

În perioada 2-4 noiembrie 2021, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, în parteneriat cu Centrul De Transfuzie Sanguină din Reșița, organizează Campania de donare de sânge „Împreună dăruim viață”, cu scopul de a încuraja donarea de sânge benevolă, dar și pentru a ajuta centrul de transfuzie, care se află în criză de donatori.

Voluntarii ATOR Banatul de Munte, alături de alți invitați precum Liga Studenților UBB din Reșița, Asociația Guerilla MC Reșița, Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin și Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin vor dona sânge pentru a sprijini Centrul de Transfuzie Sanguină.

Bonurile valorice primite în urma donării vor fi folosite în cadrul campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, care va avea loc la începutul lunii decembrie, în cadrul căreia vom cumpăra alimente și dulciuri pentru familii nevoiașe de pe raza județului.

spot_img

În acest sens, încurajăm orice persoană care e dornică, să se alăture campaniei noastre în perioada 2-4 noiembrie, sprijinind astfel donarea benevolă de sânge și contribuind la salvarea de vieți.

Menționăm, de asemenea, că toți voluntarii campaniei vor lua toate măsurile necesare de siguranță și igienă, astfel încât orice pericol de expunere la infecția cu Covid-19 să fie eliminat”, transmit tinerii de la ATOR Banatul de Munte, într-un comunicat de presă.

Pentru mai multe detalii cu privire la campanie puteți apela numerele de telefon: 0761 873 954 (Nadia Popescu, coordonatorul campaniei ”Împreună dăruim viață”) sau 0784 983 382 (George Lăpădat).

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei