fbpx
23.5 C
Reșița
marți, 26 septembrie 23

Încă un gest de umanitate al IPS Ioan, Mitropolitul Banatului

Secția de nou-născuți a Spitalului Județean de Urgență din Reșița s-a înnoit cu sprijinul Mitropoliei Banatului. Înalt Prea Sfinția Sa Ioan Selejan a comandat pătuțuri noi pentru nou-născuți, când a aflat că cele în care stăteau micuții erau foarte vechi. Aceasta este una dintre multele acțiuni umanitare în care s-a implicat Biserica Ortodoxă pentru dotări sau renovări în unitatea sanitară, în ultimii 3 ani.

„Mitropolia Banatului, în nețărmuita-i noblețe, a achiziționat 16 pătuțuri pentru nou-născuți. Au fost comandate în Turcia, dar a meritat așteptarea, primenind astfel Secția. IPS Ioan și Mitropolia Banatului nu sunt la primul gest pentru Spitalul Județean de Urgență din Reșița, mâna lor fiind mereu întinsă spre binecuvântare și ajutor, în decursul ultimilor trei ani, având o preocupare constantă și necondiționată pentru nevoile spitalului“, a afirmat Alina Stancovici, managerul SJUR.

Sprijinul Mitropoliei Bantului s-a materializat în ultimii 3 ani în cele mai diverse forme: de la fructe pentru pacienții internați, la materiale pentru repararea acoperișului de la Staționarul 2, medicamente și materiale sanitare de strictă necesitate.

Sursă foto: TVR Timișoara

Dan AGACHE

3 COMENTARII

  1. „Mitropolia Banatului, în nețărmuita-i noblețe, a achiziționat 16 pătuțuri pentru nou-născuți. …”

    Frumos!
    Cu atât mai mult cu cât sumele obținute de Hurduzeu de la guvern, pentru spital, s-au blocat pe la Dunca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei