fbpx
0.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Încă un proiect bifat pentru Oțelu Roșu

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, a semnat astăzi, la Ministerul Mediului, un nou contract de finanțare pentru proiectul „Iluminat public cu telegestiune“.

„Chiar dacă Oțelu Roșu a fost primul oraș din Caraș-Severin cu iluminat pe led, mă bucur foarte mult că am reușit să obținem această finanțare, pentru că ledurile care vor fi schimbate pe toți stâlpii din oraș sunt mai moderne, având și posibilitatea telegestiunii. Vom putea să aflăm instantaneu unde este un bec ars pe raza orașului, vom putea să limităm consumurile pe perioadă de noapte la o intensitate mai mică, ori să oprim iluminatul pe anumite străzi. Ne oferă foarte multe avantaje, acest sistem de telegestiune“, a afirmat primarul Luca Mălăiescu.

Proiectul are o valoare de 3 milioane 100 de mii de lei și după licitația pentru execuție, edilul Mălăiescu are certitudinea că în anul 2023 vor începe lucrările de execuție. Finanțarea se adaugă altor numeroase proiecte obținute de administrația orașului de pe Valea Bistrei în ultima perioadă și reprezintă încă un proiect bifat de edilul Luca Mălăiescu din lista de angajamente pe care și-a asumat-o în fața electoratului.

spot_img

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei