fbpx
21.7 C
Reșița
marți, 28 mai 24

Inspirația bucătăriei asiatice, trăită în luna mai la restaurantul Craft din Reșița!

Bun regăsit cărășeni de pe toate meridianele, Sud – Vest Nord – Est, la o nouă întâlnire cu preparatele pregătite de domnul chef Cosmin – administratorul și păstorul restaurantului CRAFT din municipiul de pe Bârzava, omul care n-a reușit până-n acest punct să-și dezamăgească clienții. Un cuvânt de apreciere să meargă (fără număr de la nașu’) și spre colegii lui Cosmin, între care se remarcă truditorul chef Dorian Florea.

De doi ani de zile, pe care CRAFT îi sărbătorește tocMAI în această lună, personalul acestui restaurant răspunde cu aceeași bucurie clientelei fidele dar și celor care nu s-au lăsat înduplecați din prima de măiestria lui chef Cosmin și a celorlalți „meseriași“ din bucătărie.

În cele din urmă, chiar și cei mai sofisticați halitori de te miri ce mâncăruri periculoase, au fost fascinați de creativitatea CRAFT și au devenit clienți emblematici.

Nu e ușor ca după doi ani să îți păstrezi entuziasmul, să crezi în potențialul acestui business – deloc la îndemâna oricui – și să revii lună de lună în fața consumatorilor cu oferte culinare diverse, culese de pe întregul mapamond, într-o completare a meniului pe care CRAFT îl are în mod constant pregătit.

Bravo lor, felicitări și La Mulți Ani de entuziasm și încredere pe mai departe!

Dar să revenim la oferta pe care ne-o face CRAFT în această lună! Este vorba de bucătăria asiatică, o bucătărie aparte, plina de savoare, dar pe cât e de complexă, pe atât de, să spunem, digerabilă și sănătoasă.

În bucătăria asiatică savoarea mâncărurilor este dată de condimente și de sosuri. Pachețelele de primăvară, un preparat ușor de făcut și mai ales foarte ușor, este delicios dacș este consumat împreuna cu sos de soia. De altfel, toate preparatele cu legume și fructe din bucătăria asiatică (bucătăria chinezească, coreeană, japoneză, thailandeză) pot fi savurate împreună cu sosul de soia.

Orezul este alimentul de bază din bucătăria asiatică. În regiunea Guangdong, se consumă alimente din bucătăria chinezească, și predomina orezul, soia si legumele in preparate iar chef Cosmin va îmbina mirodeniile specifice acestei bucătării cu legumele specifice, rezultatul fiind unul cu adevărat spectaculos pentru papilă. Cum care papilă? Evident că cea gustativă…

De remarcat, de un novice într-ale bucătăriei asiatice cum sunt, că această mâncarea asiatică este o mancare specifica iar preparatele si condimentele nu pot fi înlocuite cu altceva.

Dacă nu veți avea timpul necesar să vă abateți pe la restaurantul CRAFT să degustați preparatele asiatice, aveți posibilitatea să le primiți și acasă, la lucru sau unde doriți.

Pentru a comanda produsele din meniul CRAFT apelați cu încredere numărul de telefon 0770.450.164.

Meniul complet îl puteți găsi și pe Glovo sau Coressy, în cazul în care doriți să savurați produsele CRAFT în confortul propriu de acasă.

Până data viitoare vă spun … Poftă bună!

Sergiu TABAN

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei