17.7 C
Reșița
duminică, 25 septembrie 22

Întreținere corporală și facială inteligentă la Salon Diva B&G Beauty Center Caransebeș

Atunci când sunteți hotărâte să faceți pasul decisiv și să acordați atenție maximă corpului dumneavoastră, salonul Diva B&G Beauty Center Caransebeș vă așteaptă să vă alegeți un pachet de servicii care vi se potrivește. Toate pachetele sunt realizate de comun acord cu Geta Stan, administratorul Salonului Diva B&G Beauty Center Caransebeș, o specialistă desăvârșită în acest domeniu, cunoscută în întreaga țară pentru măiestria de care dă dovadă.

Chiar dacă sezonul estival este pe sfârșite, corpul dumneavoastră trebuie să emane prospețime, păstrându-l tonifiat și curat până în sezonul viitor, pentru a menține starea de sănătate a acestuia.

Orice alegere veți face, rezultatele vor apărea negreșit dacă respectați sfaturile specialistei Geta Stan. Vă trebuie doar voință și ambiție pentru a trece de aceste bariere.

spot_img

Toate aparatele din acest salon sunt originale, de tip medical, fabricate de firme de renume în ramura cosmeticii mondiale. Pentru că Diva B&G pune accent doar pe seriozitate, calitate, rezultate și știință. Tot ce se face aici se execută într-un ambient cald și un mediu foarte curat, cu produse profesionale de top.

Aparatele și tehnologiile Salonului Diva B&G Beauty Center Caransebeș sunt concepute special pentru a reduce circumferințele voluptoase și diminuarea celulitei și pentru a vă reda starea de bine.

Echipamentele din portofoliul Salonului Diva B&G Beauty Center sunt rezultatele numeroaselor studii clinice ce provin de la producători autorizați de talie mondială.

Remodelarea corporală presupune transformarea atât cantitativă, cât și calitativă a uneia sau mai multor părți ale corpului.

Progresul tehnologic ne dă șansa astăzi de a ne redobândi formele pierdute, prin procedee non – invazive, rapide, confortabile și cu efect pe termen lung.

Tehnologiile prin care funcționează aceste aparate au rolul de a ajuta corpul să elimine în mod natural țesutul adipos în exces, dar și de a stimula refacerea țesutului cutanat în scopul redobândirii unui aspect uniform, ferm, cu tonus ridicat.

ÎNTREBĂRI CHEIE DESPRE REMODELARE CORPORALĂ…

  •  Care sunt efectele unui tratament de remodelare corporală?
  •  Are un tratament de remodelare corporală efecte secundare?
  •  În cât timp devin vizibile rezultatele?

Acestea sunt întrebări sincere și populare la Salonul Diva B&G Beauty Center Caransebeș…la aceste întrebări veți primi răspuns și program personalizat, actualizat permanent în funcție de evoluția stării fiecărei persoane.

Rezultatele tratamentelor cu echipamentele și produsele din Salonul Diva B&G Beauty Center Caransebeș variază de la persoană la persoană, în funcție de un complex set de factori, și nu înlocuiesc beneficiile unui stil de viață sănătos.

Reluând vechile obiceiuri ale salonului, datorită cererii clienților noștri, Salon Diva B&G Beauty Center Caransebeș va scoate din nou spre aplicare vouchere valorice care cuprind pachete de servicii pentru a putea face un cadou perfect persoanei dragi sau iubitei.

Vă reamintim că apa, cafeaua și sucul sunt din partea casei, pe toată perioada cât așteptați sau pe perioada pauzei de tratament.

Programările se fac zilnic între orele 8.00-20.00, de luni până vineri și între orele 8.00-14.00 pentru ziua de sâmbătă, la telefon 0724 850 733 iar orarul de funcționare efectiv îl aveți afișat în foto

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei