fbpx
10.7 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Învățământ de calitate la Doclin! Echipamente IT pentru elevi și profesori!

Unul dintre proiectele pe care Primăria Doclin l-a câștigat anul trecut și care se alătură altor proiecte bifate de către administrația locală condusă de primarul Dănuț Oană se numără și cel de dotare al școlilor din comună cu echipamente IT, necesare învățământului on line în perioada pandemiei.

Fiecare elev beneficiază de câte o tabletă, laptopuri pentru profesori, sălile de clasă beneficiază de dotare cu table interactive, video-proiectoare și alte echipamente menite să sprijine acest tip de învățământ, pe care vrem să-l facem să fie cât mai de calitate posibil”, a declarat viceprimarul comunei Doclin, Corina Oancea.

Un alt proiect care a început să fie derulat în școlile din Doclin încă din semestrul I, intitulat „A doua șansă”, vizează oferirea posibilității de continuare a studiilor persoanelor care nu și le-au finalizat la momentul potrivit.

Se pot adresa acestui program cetățeni cu vârsta de până la 65 de ani. Studiile se pot completa până la clasa a X-a, iar cei care își completează studiile până în clasa a X-a pot beneficia chiar și de un certificat profesional”, a mai precizat viceprimarul comunei Doclin.

Se pare că acest program a stârnit interes, persoane interesate să își continue studiile fiind mai ales din rândul celor care locuiesc în colonia de romi din localitatea Doclin și care au absolvit doar primele 4 clase.

 

Lorena POENARU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei