fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Investițiile derulate la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș continuă

Aflat în plin proces de modernizare și utilare pe bani europeni, Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș își schimbă înfățișarea de la o lună la alta.

Ultima tranșă de materiale sanitare pentru Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș
Proiectul „Gestionarea crizei sanitare COVID-19 în municipiul Caransebeș” a continuat cu achiziționarea altor materiale de curățenie și dezinfecție pentru spital! Zilele trecute, la spitalul din Caransebeș au ajuns dispensere pentru săpun, lavete microfibră, prosoape pliate, săpun antibacterian și pentru dezinfecția mâinilor. În acest mod, spitalul este scutit de a mai cheltui bani pentru astfel de materiale și echipamente foarte necesare în actul medical.

Produsele achiziționate corespund din punct de vedere al specificațiilor tehnice legate de economia verde, nepoluare, utilizarea solvanților netoxici, folosirea de hârtie reciclabilă și materiale regenerabile.

Proiectul „Gestionarea crizei sanitare COVID-19 în municipiul Caransebeș”,  derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, are un buget total de aproape 40 de milioane de lei și a permis și achiziționarea de aparatură medicală de către unitatea sanitară.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei