fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Ioan Pop, candidatul AUR pentru Primăria Berzovia!

În primăvara acestui an a luat ființă organizația AUR Berzovia a cărui președinte este fostul primar al comunei, Ioan Pop. În luna octombrie, președintele a înființat la nivelul comunei și organizația de tineret.

De altfel, Berzovia va fi una dintre localitățile cărășene în care va poposi Caravana Medicală „AUR pentru sănătate”, care vine în sprijinul populației din mediul rural, vitregită de orice tip de asistență medicală, prin realizarea unei ample campanii ce va trata în mod special politica AUR în domeniu sănătății.

Fostul edil din Berzovia, Ioan Pop, va candida la alegerile locale din 2024 pentru fotoliul de primar din partea AUR. Despre realizările din perioada în care a condus administrația publică locală din Berzovia, dar și obiectivele sale pentru primărie, Ioan Pop a declarat:

Din perioada în care am fost primar al comunei Berzovia, am lăsat o serie de proiecte pe care nu am reușit să le duc la capăt pentru că, poate nu multă lume știe, ca primar te lupți foarte mult pentru un proiect, și durează aproape trei ani să îi da drumul.

Am accesat proiecte mari, trei pe PNDL și trei pe fonduri europene, dar și pe CNI, realizarea unei săli de sport în curtea liceului din comună, actuala școală profesională.

Văd că acest proiect pentru care eu am lăsat toată documentația aprobată, era scos și la licitație, și se cunoștea chiar și constructorul, însă nu s-au demarat lucrările.

La canalizarea din satul Gherteniș, de mai bine de un an nu se lucrează.

Și pentru școala de la Fizeș s-au oprit lucrările, s-au început lucrările, au ajuns la plafon și au stagnat. Nu cunosc motivele.

Am avut un proiect foarte mare aprobat cu o lună înainte de alegerile locale, pe fonduri guvernamentale, cu o valoare foarte mare, ce prevedea betonarea tuturor șanțurilor din satele Gherteniș, Fizeș și Berzovia, podețe la fiecare imobil, trotuare și pod peste râul Bârzava în localitatea Gherteniș.

Deoarece locuitorii satului Gherteniș, când după ploi crește debitul râului, nu au cum să treacă peste apă deoarece sunt doar șase tuburi”.

Ioan Pop a mai precizat că în interiorul partidului, cei din organizația locală depun toate eforturile și pun suflet pentru ca „dreptatea și adevărul” să biruie.

Lorena POENARU

2 COMENTARII

  1. ”… ca primar te lupți foarte mult pentru un proiect, și durează aproape trei ani să îi da drumul …”

    Eh … nici Moș Crăciun (cam în vârstă și el) nu are copii, pentru că îi (își) dă drumul numai prin hornuri.
    Cel puțin așa zicea un bal-aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei