fbpx
10.7 C
Reșița
luni, 04 martie 24

Ioan Popa: „Reșița se transformă… sub ochii noștri!”

La două săptămâni de la demararea lucrărilor pentru proiectul de modernizare a transportului public electric în municipiul Reșița, primarul Ioan Popa afirmă că progresul constructorului este unul vizibil.
….
Pe tronsonul Renk – Victoria, la două săptămâni de la demararea efectivă a lucrărilor, progresul firmei PORR este unul evident. Avem convingerea că lucrările se vor derula în continuare în același ritm. Ne cerem scuze față de cetățenii a căror activitate zilnică este afectată în această perioadă și le garantăm că facem tot posibilul ca acest proiect să se desfășoare într-un mod exemplar, iar finalul să fie un motiv de mândrie pentru noi toți! Modernizăm Reșița, împreună!”, afirmă edilul municipiului, Ioan Popa.

De altfel, primarul Ioan Popa se declara încă de la început încrezător în capacitatea celor de la PORR de a duce la bun final lucrările de reabilitare a celor nouă km de drum pe care vor circula din nou tramvaiele, adică pe tronsonul Kaufland – Victoria – Intim – Universitate – Centru – Piața Republicii.
Lorena POENARU

2 COMENTARII

  1. De mândrie poate pentru unii care au altfel de interese căci nu toți gândim la unison,deci nu toți dăm din coadă ca pudelul la comanda lui Tăițelu. Ce vrăjeală ieftină de Buftea are, e pentru proștii care l-au votat. Mai taie din ele dăle dreacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei