fbpx
8.7 C
Reșița
luni, 27 martie 23

Ioan Popa: „Reșițenii nu s-au obișnuit să circule pe minicentură!”

Odată cu demararea lucrărilor la proiectul tramvai, circulația rutieră în zona Govândari a fost restricționată și implicit redirecționată, ceea ce a generat o congestie a traficului în orele de vârf pe artera principală.

În acest context, primarul Ioan Popa nu își poate explica reticiența șoferilor de a alege ca rută minicentura Reșiței, ceea ce ar atrage după sine o fluidizare a traficului rutier în zona sensului giratoriu de la Intim unde se formează coloane de mașini.

Reșițenii nu s-au obișnuit cu circulația pe minicetura Reșiței și nu am înțeles de ce! Este stupid!

spot_img

Aș vrea să facem parcursul acesta și să-l prezentăm oamenilor pentru că efectiv stau la intersecție la Licetul „Traian Vuia”, la giratoriu și în loc să facă stânga și după aceea dreapta pe Calea Caransebeșului, stau și așteaptă coloana care vine, până la OMV.

Nu înțeleg de ce, este orașul destul de mic, ar trebui să cunoaștem locurile acestea.

Eu m-am și bucurat că reșițenii ar avea acum ocazia să vadă unde e Autoliv-ul care are 1.000 de angajați, unde vine EMZ cu noua fabrică. Este un moment prielnic în care să-și cunoască propriul oraș.

Poate trec pe acolo 2-3 mașini pe minut, timp în care ceilalți stau în coloană pe podul de la Intim sau în Triaj”, a declarat primarul Ioan Popa.

Chiar dacă situația generată de începerea lucrărilor ce se desfășoară in cadrul șantierului pentru schimbarea liniei de tramvai de pe Bulevardul Republicii crează un disconfort destul de mare reșițenilor, edilul vede și această nouă situația tot ca pe o provocare.

Avem acum ocazia, pentru o perioadă scurtă de timp, să vedem cam cum se circulă în orașele aglomerate, precum Timișoara, București sau alte orașe”, este de părere primarul Reșiței.

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

14 COMENTARII

 1. Primare, e stupid sa ceri resitenilor să-și rupă mașinile pe sectorul Fabrica de oxigen – str. Cireșului.
  Mi-e mi-ar crapa obrazul de rușine, ca primar, sa recomand folosirea acelui drum realmente bombardat, fără semnalizare rutiera, vegetație amazoniana, nemarcat, etc.

 2. Da clar, este stupid, drumul pe langa autoliv, este bun in proporție de 80%, dar dupa ce ai trecut podul de la mociur, pana aproape de bariera drumul e de piatra cubica, si acolo trebuie sa mergi in prima si adora viteza, ca altfel iti rupi masina. Prima data, trebuia facut acel ultim tronson si apoi sa vorbim daca este sau nu stupid. Parerea unui cetățean, ca dupa finalizarea proiectului, o sa fie ceva frumos!

  • Ar fi recomandat, in situatia de față sa se implementeze un proiect ieuropean, cu fonduri moka de la reșițeni, de privit intens la Autoliv, dar mai ales, unde va sosi EMZ. Ochii bulbucati! Concentrare maximă. Tensiune arterială , managementul stresului activat.

   Vara dislocam autobuzele de la Valiug – Semenic, doar cu SF inainte…

   Deja astept acolo sus , implementarea pe FUNICULAR, vreau sa sar primul, cu coarda. Stanga dreapta chiar si înapoi.

 3. Nu sunteti, dragi Resiteni,multumiti cu nimic!!! Trei zeci de ani au adus orasul intr-o situatie fara iesire! Acum, de cativa ani, chiar ati orbit, nu vedeti nici o schimbare in bine? Ar trebui sa va infiintati un nou partid: PCR- Partidul Carcotasilor Resiteni! Va dorim succes!

  • Cum să fie mulțumiți când bișnițarul arogant îi jignește și îi face proști? Indiferent ce ar face pentru oraș nu îi dă nimic dreptul să jignească. Și în fond banii folosiți pentru tramvai nu sunt bani făcuți de el ci sunt de la UE, pentru că țara cotizează la UE deci și din banii pe care îi dăm noi la stat.

 4. Mai face și educație bișnițarul hoț.Dă lecții, e deștept ca nuca-n perete. Țăran de doi bani. Votați-l în continuare, se va crede un Cezar al șantierelor și al circulației rutiere.

 5. Sa faca traseul practicabil prin Mociur si dupa sa se mire daca nu circula nimeni.A promis ca acest traseu v-a fi modernizat inainte de a incepe lucrarile la „minunatul „tramvai. A facyt ce ce a promis?,nu.Nu intereseaza pe nimeni sa cunoasca orasul distrugandu-si masina.Sunt sigur ca resitenii isi cunosc orasul si nu trebuie sa mearga in excursie zilnic in excursie la Autoliv.De ce nu se lucreaza pe etape cu s-a spus,a spart aproape tot orasul, tipic romanesc.Degeaba se tot lauda cu pilde din strainatate pe unde a calatorit,nu a inteles nimic.Inteleg ca se apropie sfarsitul mandatului si vrea o statuie la intare si iesire din Resita,dar sa fie rezonabil cu mirarile,adica nu pui nimic in pamant si te miri de ce nu ai recolta,ca doar ai promis ca pui.

 6. Sa faca traseul practicabil prin Mociur si dupa sa se mire daca nu circula nimeni.A promis ca acest traseu v-a fi modernizat inainte de a incepe lucrarile la „minunatul „tramvai. A facut cea ce a promis?,nu.Nu intereseaza pe nimeni sa cunoasca orasul distrugandu-si masina.Sunt sigur ca resitenii isi cunosc orasul si nu trebuie sa mearga in excursie zilnic la Autoliv.De ce nu se lucreaza pe etape cu s-a spus,a spart aproape tot orasul, tipic romanesc.Degeaba se tot lauda cu pilde din strainatate pe unde a calatorit,nu a inteles nimic.Inteleg ca se apropie sfarsitul mandatului si vrea o statuie la intare si iesire din Resita,dar sa fie rezonabil cu mirarile,adica nu pui nimic in pamant si te miri de ce nu ai recolta,ca doar ai promis ca pui.

 7. Ne crede proști că nu am înțeles de fapt că ne vrea angajați la Autoliv 🤪🤞batem în lemn, la EMZ pe minim pe economie și tot noi românistanii suntem nerecunoscători și fără cei 7 ani de acasă, adică să ne ploconim în fața Marelui Părinte tătucul Popa Nelu, că fără El Magnifico aliasTăițelu, suntem în fața lui o gloată de săraci, proști și tâmpiti, o turmă de behăitoare pribeagă și oarbă. Asta este nu găsim drumul de centură că nu ne duce bidonul. Să ne fie rușine. 😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei