22.7 C
Reșița
vineri, 30 septembrie 22

Ionuț Popovici infirmă nominalizarea sa la funcția de prefect al județului Caraș-Severin!

 

Președinte al Partidului Mișcarea Populară din Caraș-Severin, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Mihai Popovici nu își manifestă intenția de a intra în jocurile politice propuse de noul pol de putere creat pe Dâmbovița.

Chiar dacă numele lui Popovici a fost vehiculat într-un iminent scenariu de preluare a funcției de prefect al județului Caraș-Severin, liderul mișcării populare nu pare dispus să își „amaneteze“ viitorul pentru nicio sinecură, oricât de tentantă ar fi aceasta și în niciun caz nu înainte de 2024, conform discuției purtate în această seară cu omul politic cărășean.

spot_img

Dar pentru a păstra nota de acuratețe a celor transmise de Ionuț Mihai Popovici, vă oferim în cele ce urmează declarația oficială a acestuia:

Iar s-au trezit bârfitorii să mă plaseze prin diverse funcții. Se vorbește prin cafenelele județului și nu numai, că dacă tot m-am apucat să îi demasc și să le dezgrop mizeriile, aș fi propunerea PSD în funcția de prefect. N-a fost niciodată luată în calcul această variantă, dar probabil teama e atât de mare încât au ajuns să pună răul în față. Este foarte bine! Suflați și în iaurt, băieți, oricum e prea târziu, că tot o să vă ardeți. 

Nu este un secret că am o relație foarte bună cu președintele PSD Caraș-Severin, domnul deputat Silviu Hurduzeu sau cu secretarul Senatului României, domnul Ion Mocioalcă. Dar să nu uităm că în acest moment sunt președintele PMP, un partid care nu face parte din arcul guvernamental. Iar cu cei doi nu am avut nicio discuție pe această temă.

Ionuț Popovici: „Unii dintre noi ne mulțumim să muncim. Onest!“ 

Într-adevăr, există un protocol de colaborare cu PSD pe care îl vom duce mai departe (PSD – PMP – PRO România n.n.), acesta fiind de altfel singurul demers politic onest pentru județul Caraș Severin. Dar în acest moment este mult mai important să încercăm să reparăm dezastrul creat în doar un an de unii care, fără niciun dubiu, sunt pseudo-președinți sau pseudo-primari.

Nu toți avem ca țintă funcțiile. Unii dintre noi ne mulțumim să muncim. Onest! Iar eu, alături de domnul deputat, de domnul senator, de colegul Flavius Nedelcea, vom încerca să redăm județul cărășenilor!

Să auzim de bine! Ar fi cazul…“, este declarația publică a președintelui PMP Caraș-Severin, Ionuț Mihai Popovici.

Desigur, cunoscând faptul că este un personaj care își face din timp toate temele, nu putem să nu ne întrebăm care este poziția pe care o vizează Ionuț Popovici în 2024 și mai mult decît atît, din partea cărei formațiuni politice va candida la acel moment, fără a mai avea parte de emoțiile care l-au marcat la finele lui 2020?

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei