fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Istorie pentru Reșița! Marius Pădurean și Adelina Stanciu, campioni mondiali la dans sportiv!

Cea mai importantă competiție de dans sportiv din România s-a desfășurat la Sibiu între 3 și 5 noiembrie 2023, culminând cu rezultate remarcabile pentru sportivii reșițeni prezenți în concurs și mai cu seamă în finalele mondialelor, dar și cu cele două medalii de campioni mondiali, îndelung muncite și așteptate.

La Transylvanian Grand Prix Sibiu, între 3 și 5 noiembrie s-a desfășurat o adevărată competiție de nivel mondial în care au dansat peste 1500 de sportivi din peste 42 de țări pentru cel mai important eveniment de dans sportiv de la noi din țară.

Openul de dans sportiv ce s-a desfășurat la Sibiu a fost structurat pe categorii de vârstă, plecând de la 6 ani până la adulți, care au performat în cele trei zile de concurs.

Adelina și Marius, campioni mondiali!

Reșița se poate mândri cu prezența unor dansatori de top, pregătiți la Clubul de Dans Sportiv Mystic , coordonat de Alex Holecz. Doi dintre aceștia au devenit campioni mondiali iar numele lor nu mai are nevoie de nicio prezentare: Adelina Stanciu și Marius Pădurean, cei care s-au impus la categoria dansurilor standard de la Sibiu.

Trebuie să menționăm că rezultatele din celelalte competiții de talie mondială la care au participat Adelina și Marius, fie că vorbim de concursul din Germania sau cel de la Vagos din Portugalia unde cei doi au devenit vicecampioni mondiali, prefațau o reușită de excepție a celor doi reșițeni, care iată, s-a produs.

Locul 1 la WDSF youth latin, în această prestigioasă competiție internațională, Transylvanian Grand Prix 2023, a fost obținut și de perechea reșițeană Bogdan Walter & Andreea Dumitru (foto), care merită, de asemenea, toate felicitările.

Tot de la școala reșițeană de dans, rezultate de excepție au reușit perechile:

David Cocoș & Iris Bejinariu, locul 1 cls E 10-11 ani si locul 8 OPEN standard;

Denis Curescu & Alexandra Afumatu, locul 1 cla H 12-13 ani;

Andreas Adam & Alesia Sabo, locul 3 cls E 14-15 ani;

Participarea la competiția Transylvanian Grand Prix de la Sibiu a fost cofinanțată de Consiliul Județean Caraș-Severin, prin programul „Sportul de performanță”!

Felicitări sincere antrenorului Alex Holecz și proaspeților campioni mondiali, Adelina Stanciu și Marius Pădurean pentru că și-au urmat visul, au muncit zi de zi la sală, până la epuizare și au crezut în steaua lor!

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei