fbpx
16 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Iuda din Consiliul Județean Caraș-Severin. „Rușine pentru trădător”!

Viorel Bașag rămâne în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, Alina Stancovici rămâne la conducerea unității spitalicești, iar în Consiliul Județean Caraș-Severin există un Iuda. Dar președintele Dunca nu renunță. Cam acestea ar fi concluziile unuia dintre cele mai disputate puncte din ședința forului județean de astăzi.

Un proiect de hotărâre, introdus pe în procedură de urgență, privind revocarea mandatului lui Viorel Bașag din CA al SJUR, a aprins astăzi spiritele în ședința ordinară a CJ Caraș-Severin. Surprinzătoare nu a fost propunerea lui Dunca de a-l revoca pe Basag, având în vedere poziția adoptată recent de acesta cu privire la încheierea mandatului de management al Alinei Stancovici, ci votul consilierilor județeni. 15-15 a fost rezultatului votului secret privind revocarea lui Bașag, în condițiile în care liberalii care au trecut pe la urne au fost 16. Ceea ce l-a făcut pe Dunca să afirme că există un Iuda în Consiliul Județean. „Asta este, de 2.000 de ani nu ne-am schimbat cu nimic. Rușine, rușine pentru trădător, pentru Iuda 2”, și-a arătat indignarea Dunca.

 

Citește si:  Florile sănătății Banatului de Munce la Spitalul Județean Reșița! Când Vio Lolea apare, votul lui Vio Bașag dispare! Viorelee, Viorelee...

 

Totuși, până la finalul ședinței, președinte CJ s-a mai calmat, reușind chiar să glumească și să spună că poate unul dintre consilierii liberali a avut emoții și a pus ștampila, din greșeală, unde nu trebuie: „Presiunile de a nu fi nicio schimbare la spital sunt foarte mari și depășesc puterea noastră de a le înțelege. Din păcate pentru pacienți, situația va rămâne un timp tot așa. O fi pus ștampila în mod greșit careva, a avut emoții. Se pare că astăzi nu am avut majoritatea”.

Pe de altă parte, Dunca susține sus și tare că nu va renunța la intenția de schimbare a Alinei Stancovici din funcția de manager a SJUR. Deci, cel mai probabil, în următoarea ședință propunerea de revocare a lui Bașag va fi pusă din nou pe ordinea de zi (asta în cazul în care acesta nu va fi convins să își schimbe votul din CA), după care va urma o nouă ședință a CA și o nouă tentativă de a pune punct mandatului Alinei Stancovici.

Dna Stancovici este o catastrofă pentru Spitalul Județean. Nu o spun eu, o spun rezultatele. Deocamdată, toate forțele s-au unit și doresc să o păstreze pe funcție, asta este. Ce pot să fac? Dar, eu nu renunț. Eu am fost votat de oameni să schimb lucrurile care nu merg, iar la spital nu merge treaba. Acolo nu luptăm cu un management prost, luptăm cu o armată care stă în spatele managementului prost și o armată de oameni care profită. Rezultatele le vedeți”, a mai adăugat Romeo Dunca.

 

Karina TINCUL

5 COMENTARII

 1. Praf in ochi!Sa ne spuna DNA-ul cum a ajuns Secasan proprietarul unei cladiri din curtea Stationarului II!Din nou comentariul va fi sters.Asa a facut CAON.Slava!Democratie nu gluma.

  • @coco chanel: Nu cunosc subiectul, nu ma bag.
   Un singur lucru iti zic insa: in ultima perioada site-ul reper24 parca a devenit mai transparent. Mai pro spre deschidere. Spre ideea UE. Spre normalitate, as zice. Parca nu au mai cenzurat. Cel putin pe mine nu. Sau ma insel?
   Cineva din redactie vrea sa zica ceva?

 2. Cam târziu v-ați prins de faptul că exista în Romanistan ,, IUZII ” petrolişti , care ,, se udă ” la pipi EMOtivi fiind…
  Se vedea ,, din avion ” încă de acum câțiva ani ,, copacul şi ştreangul ” pe care ,, se dădeau uța’ ” ( ,, huța ” ) , precum maimuța la grădina zoologică ))::

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei