24.7 C
Reșița
vineri, 17 septembrie 21

JO Tokyo! Atletul reșițean Marius Cocioran, pe ultima turnantă înainte de marșul de la Jocurile Olimpice!

Reșițeanul Marius Cocioran, sportiv legitimat la CS Universitatea Reșița, în vârstă de 38 ani, va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de 50 km marș. Atletul a declarat, înainte de startul competiției, că visul său este acela de a stabili un nou record național și de a-și depăși limitele, spunând că, din punctul său de vedere, rezultatele nu vor fi influențate de pandemia de coronavirus.

„Sportivul Marius Cocioran a avut ultimul antrenament în Tokyo iar mâine urmează să pornim spre Sapporo. Acolo va avea loc concursul şi vom sta până pe 7 august. Cursa este programată în data de 5 august, la ora 22:30, ora României”, a afirmat antrenorul care se ocupă de pregătirea atletului reșițean, prof. Octavian Sergiu Măzăran.

Cocioran, Vaștag și Dobrescu – tripleta de aur a reșițenilor, participanți la 3 Jocuri Olimpice!

Fără doar și poate, atletul Marius Cocioran face parte din rândul elitei sportului românesc, fiind parte a echipei de atletism a României, dar mai cu seamă prin cea de-a treia calificare consecutivă la Jocurile Olimpice, după Rio și Londra. Prin performanța sportivului antrenat de profesorul Octavian Măzăran, Cocioran se alătură singurilor sportivi reșițeni calificați de-a lungul timpului de trei ori la Jocurile Olimpice, amintindu-i aici pe pugilistul Francisc Vaștag și înotătoarea Luminița Dobrescu. Marius Cocioran s-a calificat în proba de 50 de km marș pe data de 2 iunie, în fața altor 60 de mărșăluitori alături de care a concurat. Tot alături de 60 de atleți calificați din întreaga lume va alerga Cocioran și la Tokyo.

spot_img

„Eu merg cu încredere și speranță la această ediție a Jocurilor Olimpice și așteptările mele de la această competiție sunt să fiu cea mai bună variantă a mea, să îmi depășesc limitele. Mi-aș dori să obțin un nou record național și, dacă voi realiza acest lucru, cred că pot să prind și top 20 la Tokyo. La Tokyo va fi o luptă cu mine însumi în primul rând. Îmi doresc să fiu sănătos, să decurgă totul foarte bine. Nu am temeri față de adversari pentru că, până la urmă, eu trebuie să fiu puternic și să dau ce am mai bun în mine. Dacă voi reuși să fac acest lucru, automat voi reuși să-mi înving și adversarii“, a declarat Marius Cocioran.

Sergiu TABAN

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei