fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

La Armeniș, proiectele curg unul după altul, fără oprire

Aflat la cel de-al doilea mandat, primarul comunei Armeniș din Caraș-Severin, Ioan Cristian Vela are cu ce se lăuda:

„În primul rând pot să vă spun că am finalizat proiectele aflate în derulare de la predecesorul meu. Am început altele și nu puține. În prezent avem 9 proiecte pentru comuna noastră și satele aparținătoare, proiecte aflate în diferite stadii, de la cele recepționate la cele aflate în faza de avizare a finanțărilor“ a afirmat primarul Ioan Cristian Vela.

Proiectele sunt cu finanțare europeană, guvernamentală și din fondurile proprii ale primăriei. Referitor la stoparea finanțărilor pe programele PNDL, primarul Vela a precizat:

Acest lucru ne-a cam încurcat; constructorii au refuzat să vină să lucreze după ce ministerul ne-a informat că nu mai sunt bani pentru PNDL. Concomitent a venit și creșterea prețului la materialele de construcții. Acum, după aparația acestei ordonanță de Guvern, lucrăm la devizul general al materialelor, conform cu OUG pe care le vom înainta ministerului spre aprobare, după care așteptăm ca lucrările să fie reluate de constructori“.

Unul dintre proiectele aflate în fază avansată este un teren de sport cu gazon sintetic realizat din bugetul propriu al primăriei; „E vorba de o investiție de 26 de mii 700 de lei iar constructorul ne-a promis că va finaliza lucrările până în 20 septembrie. Se lucrează la tasarea terenului, se finalizează montarea plaselor, instalația de nocturnă este gata și sunt toate șansele să se încheie în termen și să facem recepția“ a mai afirmat primarul comunei Armeniș Ioan Cristian Vela.

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei