fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

„La noi este o problemă cu furtul lemnelor”! 28 de camere de supraveghere, montate la Ramna și Valeapai

Realizând un bilanț al ultimului an de mandat, primarul comunei Ramna, Magdalena Ciurea afirmă că cea mai mare realizare a sa este finalizarea unui important drum comunal care face legătura între Ramna și câteva localități din județ, dar și cu Timișoara.

Cea mai mare realizare a fost că am terminat DC 86 Berzovia-Ramna. Urmează să facem recepția. Este un drum aprobat prin PNDL 2, în valoare de peste 5 milioane de lei, un drum cu o lungime de 4,2 km fiind totodată singura legătura între Berzovia-Bocșa-Reșița și Timișoara, de la Ramna”, a declarat pentru Reper24 primarul Magdalena Ciurea.

Tot în acest mandat a fost finalizat un alt proiect important pentru comunitatea din Ramna, implementat de administrația locală cu scopul de a oferi mai multă siguranță cetățenilor.

spot_img

Am finalizat proiectul „Sistem de supraveghere la Ramna și la Valeapai”. Proiectul a fost început anul trecut la Ramna, și l-am continuat apoi cu adăugarea câtorva camere în comună fiind finalizat și la Valeapai.

Au fost montate în jur de 28 de camere, 8 sunt în jurul Primăriei, 6 la Valeapai și 14 la Ramna, din care 2 sunt cu înregistrarea numerelor de mașini, la intrare și în centrul satului”, a declarat Magdalena Ciurea, primarul comunei Ramna.

Edilul susține că erau necesare aceste camere de supraveghere deoarece în comună există o problemă cu furtul lemnelor și au fost sparte magazine.

 

Lorena POENARU

 

 

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei