fbpx
23.7 C
Reșița
sâmbătă, 23 septembrie 23

La Reșița continuă Studențiada 2022

Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa împreună cu partenerii săi: Centrul Universitar Babeş Bolyai Reşiţa și Liga Studenţilor UBB Reşiţa, desfășoară până duminică, Studenţiada, campanie dedicată studenţilor, dar şi tuturor tinerilor care doresc să se implice şi să participe la activităţile organizate în cadrul acestei manifestări.

După ce la începutul acestei săptămâni, Studențiada a debutat cu o Campanie de selectare a deșeurilor, care a avut drept scop implicarea tinerilor în activități de voluntariat, precum și dezvoltarea simțului civic al acestora, astăzi se desfășoară Campionatul de jocuri online, o competiție de jocuri între studenți, care are ca scop promovarea spiritului de echipă în rândul studenţilor prin diferite activităţi recreative.

Mâine 25 noiembrie va avea loc o competiție de baschet CCS StreetBall 3×3, prin intemediul căreia se dorește participarea tinerilor la activitățile sportive și recreative.

Studențiada se încheie duminică 27 noiembrie cu acțiunea Traseu în Banatul Montan, prin care se urmărește promovarea activităților turistice și de agrement, dar și cunoașterea potențialului natural turistic, proiectarea unei strategii de promovare turistică.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei