fbpx
22.4 C
Reșița
duminică, 24 septembrie 23

La Reșița poveștile prind viață la Festivalul de teatru pentru copii „Estrada

Municipiul Reșița nu putea să lipsească din peisajul festiv dedicat copiilor cu prilejul zilei lor, 1 iunie. Tocmai de aceea, primăria Reșița a lăsat salopeta șantierelor din municipiu și a îmbrăcat haine festive pregătind pentru cei mici 4 zile de sărbătoare.

În colaborare cu Teatrul DA, festivalul „ESTRADA’’ va avea loc în Centrul Civic, în perioada 1-4 iunie, fiind dedicat celor mai prețioase comori ale noastre – copiii! Un bogat program de spectacole de teatru, workshop-uri, ateliere de creație și concerte se va desfășura pe parcursul celor 4 zile, în intervalul orar 17 – 20 se precizează în comunicatul administrației locale reșițene.

Mâine, 1 iunie, vor fi ateliere și concursuri, în intervalul orar 13 – 17, atelier de caricatură cu artistul Marian Truțulescu, atelier de actorie și improvizație cu Camelia Ghinea, Kids Yoga, atelier de robotică cu Asociația For Life, face painting și atelier de confecționare brățări cu Mansarda. Este prezent la Estrada și Daniel Crista, multiplu campion național și internațional la ciclism, care va organiza cu ’’Fabrica de Bicicliști’’ un concurs pentru cei mici.

Festivalul dedicat copiilor și părinților aduce anul acesta 5 artiști din zona muzicii, care vor urca pe scenă în ultima zi, duminică:Rareș, Marylisa, Andreea Gogan, Ana Maria Moldovan și Antonia Rădulescu.

Sursă foto: Playtech

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei