5.7 C
Reșița
joi, 09 decembrie 21

La Turnu Ruieni se pregătește un teren de sport pentru toți locuitorii comunei

Edilul comunei Turnu Ruieni a verificat astăzi, în teren, începerea lucrărilor la noul teren de sport cu gazon sintetic ce va fi construit chiar în apropierea Primăriei. Acesta va avea o dimensiune de 38 pe 18 metri, va fi împrejmuit cu gard de plasă metalică și va avea o instalație de noctură, asigurată de 10 lămpi cu led.

Valoarea lucrării este suportată de la bugetul local și se ridică la aproape 265 de mii de lei cu tot cu TVA, conform unei hotărâri a Consiliului Local al comunei Turnu Ruieni, care a aprobat această investiție la sfârșitul lunii august.

spot_img

Am considerat că în primul an de mandat trebuie să mă axez pe educație, tineret și sport“, a declarat pentru Reper24, primarul comunei Turnu Ruieni, Cosmin Belci. Acesta a mai precizat că lucrează la bilanțul primului an de mandat, care va cuprinde atât realizările efectuate împreună cu echipa sa de la Primărie, cât și proiectele de dezvoltare a comunei.

„Lucrările la terenul de sport se vor încheia până la sfârșitul acestei luni“, a mai precizat Cosmin Belci, în urma discuțiilor din această dimineață cu executantul lucrării.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. Eu nu il inteleg pe acest baietel. Nu a reusit sa ia nici un post de consilier local la Resita, nici un post de consilier judetean, dar a milogit un post de ceva pe la Prefectura si acum ne da lectii de politica. Tu trebuia sa iti dai demisia dupa alegeri ca nu ai dovedit nimic, nu sa vi acum sa ne inveti pe noi ce si cum. Esti ca si puscarisul de Spataru, care a fost dovedit si condamnat, iar dupa ce a iesit din puscarie a inceput sa ne vorbeasca despre moralitate. Sunteti niste defazati si nimic altceva decat niste natarai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei