fbpx
16 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Locomotivele reșițene s-au calificat în finala Campionatului Național de Fotbal American!

Premieră pentru echipa locală de fotbal american, Locomotivele calificându-se în finala campionatului național, după meciul câștigat cu Mureș Monster. Pentru Raul Siladi, cel care a crezut în evoluția echipei, această victorie este o încununare a efortului depus de-a lungul anilor prin antrenamente intense și dedicare.

Echipa reșițeană se pregătește acum pentru finala cu Bucharest Rebels, favoriții campionatului, dar jucătorii își pun mari speranțe într-o victorie.

Despre reușita din ultimul meci, dar și despre cum așteaptă echipa meciul din finală, Raul Siladi, președintele Reșița Locomotives a declarat:

A fost un meci greu, dar cred că am fost și noi puțin crispați și nu am reușit să ne facem de la început jocul pe care ni-l doream. Spre final însă ne-am descătușat și am reușit să marcăm și să obținem calificarea.

Am dovedit că merităm acest lucru, pentru că am jucat bine în toate meciurile. Sperăm ca la București să facem un meci la fel de frumos ca și cel din sezonul regulat, meci în care la un moment dat chiar am condus, și poate cu puțin noroc puteam să și câștigăm.

Ne dorim ca în finală să jucăm bine și, de ce nu, să și câștigăm. Fără discuție Rebels sunt echipa favorită, sunt campionii, au prima șansă, dar noi mergem să jucăm, poate de data aceasta ne întoarcem cu o victorie. Vrem să profităm la maxim de ocazia asta, nu ai șansa în fiecare sezon să joci finala!”.

Finala Campionatului Național de Fotbal American va avea loc în 25 noiembrie, la Bcucurești, ora 14:00, pe Stadionul de Rugby Metrorex.

„Go Loco!”

foto: Petre Dalea

Lorena POENARU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei