fbpx
34.7 C
Reșița
vineri, 12 iulie 24

Locul 1 în cursa CNVC de la Mediaș, la grupă și clasă! E Ciucă al nostru, reșițeanul!

La sfârșitul săptămânii trecute, la Mediaș s-a desfășurat a 3-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Pe un traseu de 3100 de metri, cu o diferență de nivel de 120 de metri, au evoluat în cele două zile 56 de piloți ai vitezei în coastă românești, la final, doar 48 de concurenți reușind să încheie cele două manșe de concurs.

Și de această dată piloții din Banatul Montan au reușit clasări foarte bune, cele care ne dau speranțe în ceea ce privește viitorul sportului cu motor reșițean în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Și de această dată, Claudiu Ciucă a fost port-drapelul Reșiței la etapa de la Mediaș, fără a dezamăgi în fața publicului de pe traseu, care s-a deplasat pentru a-i urmări pe viteziștii prezenți. Cu urcări cronometrate de 1:34,426, în prima urcare, corectat la fotografie de acest 1:34,401 în  doua manșă de concurs, Ciucă arată foarte bine pentru tot ceea ce va urma în acest sezon și nu numai.

Din punct de vedere al podiumului, cu care s-a confruntat în mai multe rânduri la Mediaș, Claudiu s-a clasat pe primul loc la Grupa 3, locul I la Clasa 3 și un binemeritat loc 3 în spatele „monștrilor“ posesori de Ferrari, Battochi și Benea, timișoreanul clasându-se pe prima poziție.

Evoluții entuziasmante au avut și reșițenii Răzvan Gosta și Mircea Vîlsan, ultimul reușind să se impună în Grupa 5, la fel cum Gabriel Găman s-a clasat pe locul 4 într-o grupă 7 extrem de disputată și a urcat pe treapta a III-a a podiumului la Clasa 7B.

Despre cele două zile de competiție de la Mediaș, cele care vor constitui peste ani o amintire frumoasă, pilotul reșițean Claudiu Ciucă a ținut să consemneze:

Cei mai buni azi la Mediaș! Cu o parcurgere a traseului de 1:34.401 suntem incontestabili cei mai buni cu record personal si FWD!

     Mulțumesc din suflet celor apropiați, cei ce sunt lângă mine mereu Laury (n.r. soția lui Claudiu), Negoițescu Adrian Paul, Suciu Catalin! Dar si celor ce au sufletul cu noi, părinți și prieteni, mulțumim Ionut Maricutu, Alina Vasilica, Neluta Maricutu!

Susținerea celor de la Palaloga și Textar și tuturor reșițenilor ce ne transmit gânduri bune! Pentru voi luptăm la fiecare etapă, astăzi aducem acasă:

Locul 1 Clasa

Locul 1 Grupa

Locul 3 Categorie!

 Mă înclin în fața tuturor piloților din Reșița! Sunteți fantastici!

Etapa a 3-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Mediaș, a fost câștigată de către Emil Ghinea, urmat, la a 2-a sa etapă la bordul unui prototip, de către Julian Răduță, pe poziția a 3-a și în vârful categoriei 1, la bordul unui Ferrari 458 Challenge EVO, situându-se Radu Benea.

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei