28.7 C
Reșița
vineri, 12 august 22

Lucrări intense la uzina de apă din Slatina Timiș

Distribuția apei potabile în localitatea Sadova Nouă a fost finalizată, iar edilul din Slatina Timiș, Gheorghe Roma, grăbește constructorii să profite de vremea bună și să termine Uzina de Apă.

Mă chinui acum cu ENEL-ul să tragă cablurile de energie electrică, astfel încât constructorul să poată să aducă și să instaleze toată aparatura necesară filtrării apei. Același lucru se întâmplă și la stația de epurare din Slatina Timiș.

În ceea ce privește rețeaua de apă din Sadova Nouă, forajul a fost un succes, dar va trebui să montăm niște pompe pentru a avea siguranța că apa va ajunge la fiecare locuință“, a explicat edilul Roma.

spot_img

Tot în Slatina Timiș a fost finalizat Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice. La inaugurarea acestei lucrări trebuia să fie prezent și ambasadorul Belgiei în România, dar din cauza creșterii alarmante a numărului de persoane infectate în România, acesta și-a contramandat vizita în localitatea cărășeană Slatina Timiș.

Valoarea lucrărilor de reabilitare și înființare a acestui centru de zi s-au ridicat la 300 de mii de euro, cu finanțare prin Programul Operațional Regional. Investiția cuprinde și dotările necesare pentru acest centru, a mai precizat Gheorghe Roma, edilul localității Slatina Timiș.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei