fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Lucrările de asfaltare la centura Reșiței s-au finalizat

Începute în primăvara acestui an și executate în regie proprie, lucrările de asfaltare la centura Reșiței s-au încheiat ieri.

„Am terminat de asfaltat porțiunea pe care ne-am propus să o realizăm în această vară. Acum se circulă pe carosabil nou, până dincolo de uzina de apă. Au fost necesare aceste lucrări în condițiile în care circulația prin oraș se desfășoară deviat din cauza implementării proiectului de introducere a noii căi de rulare a tramvaiului“, a precizat pentru Reper 24, Daniel Călin, directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Reșița.

Și pentru că tot am vorbit de lucrări derulate de Direcției de Administrare a Domeniului Public, acestea nu se termină: dacă ieri s-a finalizat centura orașului, astăzi constructorul a început amenajarea drumului și a parcărilor în zona complexului Henn, mai precis în spatele acestuia.

spot_img

„Dacă până acum s-a lucrat la înlocuirea în totalitate a rețelei de alimentare cu apă și a celei de canalizare, lucruri nevăzute, dar absolut necesare, de astăzi se lucrează la suprafață. În cel mult o lună de zile se va redeschide acea arteră de circulație cu sens unic dinspre Universitate spre Staționarul 2 al SJUR, cu un carosabil nou, cu locuri de parcare și spații verzi“, a mai precizat Daniel Călin.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

4 COMENTARII

  1. Și de la Uzina de Apa până in Lend îți rupi mașina. Beton spart, gropi și denivelări…
    Treaba făcută pe jumătate, în Reșița/epoca lucrului bine facut.
    Mai bine recunoașteți ca nu ați pregătit cum trebuie devierea circulatiei ca urmare a începerii lucrărilor la calea de rulare a tramvaiului.

    • La fel si drumul ala venind din Triaj care urca pe deal spre Lupac. Pe langa faptul ca e o prostie ca iti vin masini din fata acolo putin mai sus, cum ai ajuns la dj-ul care duce spre Lupac, acolo e totul spart, praf, dezastru. Greu le-a fost sa faca si portiunea aia de 5 metri patrat. Clasic ca in stil romanesc.

    • Conu Gica un dobitoc de PSD-ist si comunist ca numai un carcotas are de comentat si cand se face treaba in oras ca daca nu s ar face ce ar mai zice? Dar poate ca in fata nevestei daca are asa ceva se crede un destept,dar defapt e un prost cu diploma.

  2. Că să ajungi pe centură din orice punct al orașului de sus, Muncitoresc de exemplu, îți trebuie… elicopter! Nu era normal să repari strada Oituzului, Feroviarului și Rândul 1, să ai acces la centură? Cum gândiți, oameni buni?! Drumuri (și bani) spre nicăieri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei