fbpx
6 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Mai puține accidente pe DN6! „Vești bune de la ministrul Transporturilor!”

În data de 6 decembrie 2021, deputatul de Caraș-Severin, Dumitru Rujan, l-a interpelat pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, cu privire la unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară, unde în doar o săptămână 5 persoane și-au pierdut viața.

Veștile bune nu au întârziat să apară.

Ministrul Transporturilor mi-a transmis răspuns la interpelarea transmisă în data de 6 decembrie, cu privire la unul dintre cele mai periculoase drumuri din țară (DN6)”, a precizat parlamentarul Rujan.

Citește și Ministrul Transporturilor, interogat de parlamentarul Rujan cu privire la „drumul morții” din Caraș-Severin

Deputatul Dumitru Rujan a prezentat stadiul Proiectului de Infrastructură rutieră Craiova – Lugoj, un drum de mare viteză extrem de important, a cărui contract ar putea fi semnat luna aceasta.

În data de 06 septembrie 2021 a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru „Drum Mare Viteză Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj”. Până la termenul limită au depus oferte cinci operatori economici, în cazul în care nu vor fi contestații, contractul va putea fi semnat în luna ianuarie 2022. Valoarea estimată a contractului este cuprinsă în intervalul 107.465.138,85 lei – 127.001.527,73 lei fără TVA. Durata contractului este de 43 luni de la data de începere a contractului, din care 36 de luni – Studiu de Fezabilitate”, a declarat deputatul PNL de Caraș-Severin, Dumitru Rujan.

Lorena POENARU

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei