fbpx
18.5 C
Reșița
duminică, 19 mai 24

Managerul reșițean Dan Copocean, Number 1 în Top cu compania Kimball Electronics Romania!

Obișnuim să scriem adeseori despre rezultatele unor companii de top din țară, fără a remarca oamenii din spatele cifrelor sau originea acestora, unii dintre aceștia fiind adevărați performeri care s-au ridicat în management chiar din mijlocul nostru.

Este și cazul lui Dan Copocean, inginer reșițean, absolvent al Universității Eftimie Murgu din Reșița – Facultatea de Inginerie, cel care impresionează la nivelul conducerii unei companii de top din Banat, Kimball Electronics Romania.
La evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din județul Timiș (Topul firmelor), Kimball Electronics Romania a obținut locul 1 pentru întreprinderi mari în domeniul de activitate industrie, fabricarea subansamblelor electronice.

Kimball Electronics Romania s-a clasat pe locul 1 datorită îndeplinirii cu succes a indicatorilor de profit din exploatare, respectiv rata de profit din exploatare, cifra de afaceri netă, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Kimball Electronics are sediul în Jasper, Indiana (Nasdaq: KE) și este un furnizor de servicii în industria electronică pentru clienți din întreaga lume cu echipe operaționale în Statele Unite, China, India, Japonia, Mexic, Polonia, România, Thailanda și Vietnam, cu aproape 8.000 de angajați.

Kimball Electronics Romania și-a început activitatea în luna noiembrie 2015, în Parcul Industrial din Remetea Mare, la 2 km de Timișoara. Fabrica are 450 angajați, având clienți în domeniile automotive, industrial și medical.

Directorul General al Kimball Electronics Romania este Dan Copocean, născut, crescut și educat în școlile din Reșița, fiind și absolvent al Universității reșițene, promoția 1995. Între 1995-2000 a lucrat la UCM Reșița, iar în anul 2000 s-a mutat la Timișoara.

Totodată, el este și vicepreședinte al clubului economic nord american, cu sediul în Timișoara, având ca obiect principal de activitate susținerea și acordarea de suport pentru investițiile în zona de vest a țării în parteneriat cu autoritățile locale și Camera de Comerț Americană din București.

Sergiu TABAN

2 COMENTARII

  1. Super specialist! A fost sub conducerea mea angajat la UCMR. Știam că va fi o speranță a managementului de top! Iată, s-a confirmat! Vivat Academia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei