fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Marcel Vela cere organizarea de alegeri interne! Cîțu, pe punctul de a fi debarcat

La doar șase luni de la instalarea la șefia PNL, Florin Cîțu este pe cale de a pierde conducerea partidului. Liberalii cărășeni se alătură și ei zecilor de filiale din țară care cer organizarea de alegeri interne pentru stabilirea unei noi conduceri a partidului. 

Conducerea PNL se întâlnește astăzi pentru a decide convocarea Consiliului Național care să dea undă verde Congresului pentru schimbarea conducerii. Congresul ar urma să aibă loc în următoarele săptămâni. Întâlnirea are loc în contextul în care ieri, Florin Cîțu a refuzat să demisioneze de la șefia PNL.

„În ședința de astăzi a Biroului Politic Județean al Filialei PNL Caraș-Severin s-a decis ca domnul președinte Marcel Vela să solicite conform statutului, în numele filialei, convocarea ședinței extraordinare a Consiliului Național al PNL pentru duminică 3 aprilie 2022.

spot_img

Totodată, a fost stabilit mandatul delegației din Caraș-Severin în cadrul CN pentru susținerea organizării Congresului Extraordinar al PNL în data de 10 aprilie 2022, în vederea organizării alegerilor interne pentru o nouă conducere a Partidului Național Liberal”, transmite biroul de presă al PNL Caraș-Severin. 

Se pare că liderii PNL ar dori să-l susțină la șefia PNL pe premierul Nicolae Ciucă în tandem cu Lucian Bode pe post de secretar general.

Tot astăzi, eurodeputatul Gheorghe Falcă a postat o fotografie cu un mesaj care face trimitere la viitorul liberalilor: „Mult succes, Nicolae Ionel Ciuca!” Din ceea ce înțelegem, zarurile au fost aruncate. Nu știm dacă a înțeles mesajul și (încă) președintele PNL, Florin Vasile Cîțu.

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

2 COMENTARII

  1. ✍️🇹🇷🇷🇴Ori eu nu vad bine când citesc, ori președintele organizației județene a PNL- Caraș Severin respectiv RAZGÂNDACUL ☢️Ioan Marcel Velà are grave probleme de personalitate și caracter.. ✍️Cum dracu se explică.. ⁉️în toamna anului 2021 (anul trecut ), organizația PNL, CS a bătut palma cu candidatul Ludovic Orban, la Reșița, iar la București, Vela și gașca lui a votat cu CÂȚU. Ba mai mult în mass media spunea.. citez.,, Am votat cu ECHIPA CÂȘTIGĂTOARE.. „..I-mi aduc aminte că doar Dunca sa opus și a spus..citez..Am bătut palma cu Ludovic Orban și vreau să rămân OM de ONOARE ..🤔Cum este Marcele acum..⁉️ Ce faci tu nu este politică pentu noi,😡 și curvele în parcare au mai mult respect față de clienți, față de cât respect ai tu față de noi muritorii de rând.. Ai făcut Caraș – Severinul și PNL-ul lui Mircea Ionescu Quintus de doi bani prin faptele tale.😡 Rușine și nu uita te va mai vota, pe tine și gașca ta Pulea Spataru😡😡😡

  2. ”s-a decis ca domnul președinte Marcel Vela să solicite …”

    E … 1 Aprilie azi.
    Vela a ”votat” (cu) or banii (fără Cîți să fie aceia), însă chipurile ”s-a decis” (alții) ca domnia sa (de proveniență suburbană) să solicite … (cu lipsa intenției și responsabilității proprii). Capul plecat …
    Sluga dumneavoastră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei