fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Strada Făgărașului se deschide circulației pe ambele sensuri!

Atenție, șoferi! Începând de săptămâna viitoare, strada Făgărașului va fi deschisă circulației pe ambele sensuri, inclusiv pe tronsonul cuprins de la intersecția cu strada Țarcului până la intersecția cu Aleea Gugu, unde se circula până acum pe un singur sens. Decizia a fost anunțată încă de anul trecut de autoritățile locale, fiind practic o primă etapă din proiectul de descongestionare a traficului și redirijare a acestuia, având în vedere lucrărilor de amploare ce vor fi realizate pe Bulevardul Republicii odată cu demararea lucrărilor pentru modernizarea căii de rulare a tramvaiului.

Drept urmare șoferii care își parcau mașinile pe strada Făgărașului vor trebuie să elibereze carosabilul, motiv pentru care anul trecut administrația locală a amenajat mai multe parcări în zona Aleea Zarandului. Șoferii au primit deja înștiințări în acest sens pe parbrizele autovehiculelor staționate pe sensul de mers Bazin – Reșița Reductoare:

Urmare a începerii lucrărilor de amenajare la calea de rulare tramvai, începând cu data de 4 aprilie strada Făgărașului va deveni stradă cu circulație în ambele sensuri, motiv pentru care vă rugăm să eliberați locurile de parcare stradale și ocupați locurile de parcare relocate pentru dvs pe Aleea Zarandului respectiv pe strada Gutâi”, se arată în înștiințările semnate de Marius Liviu Gârtoi, directorul executiv al Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat și de Daniel Țăpuc, șeful serviciului Parcări.

spot_img

În ceea ce privește proiectul de reintroducere al tramvaiului în municipiul Reșița, primarul Ioan Popa preciza că în data de 5 aprilie ar urma să fie anunțat câștigătorul licitației, iar în cazul în care nu vor exista contestații, lucrările ar urma să înceapă în cel mai scurt timp posibil.

 

Karina TINCUL

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Să sperăm ca să fie contestații. La ce firme cu proști sunt, exemplu așa zisele anvelopări cu firme de kk cu turcaleți și nu numai, o să stăm pe dreapta 10ani pe puțin, atât e de capabil mister Fidea încă premar,să aleagă firme cu meseriași numărul 1,dar numai sunt meseriașii ci doar necalificați ,joagări ,hamali cu zero clase și nema meserie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei