2.7 C
Reșița
marți, 19 octombrie 21

Marcel Vela „en fanfare“ spre un nou mandat în fruntea liberalilor cărășeni

Comitetul de Coordonare Județean al Partidului Național Liberal Caraș-Severin se va reuni sâmbătă 17 iulie 2021, de la ora 10, la Sala Polivalentă din Reșița. Cu acest prilej, Președintele și Biroul Politic Județean al PNL Caraș-Severin vor prezenta, în fața delegaților din județ și a invitaților care vor onora evenimentul, raportul de activitate al Biroului Politic Județean, raportul Comisiei Județene de Revizie și Cenzori și descărcarea pentru execuția bugetară.

În același cadru liberal, vor avea loc alegerile pentru funcțiile de președinte al Filialei PNL Caraș-Severin, prim-vicepreședinți, vicepreședinți – pe domenii de activitate, membrii Biroului Politic Județean, trezorierul, președintele Comisiei de Arbitraj și președintele Comisiei Județene de Revizie și Cenzori a Filialei PNL Caraș-Severin. Vor participa 400 de delegați din toate cele 77 de organizații liberale din județul Caraș-Severin.

Până la această oră, niciunul dintre liberalii cărășeni nu și-a manifestat intenția de a candida împotriva actualului președinte al filialei județene, senatorul Marcel Vela. Echipa liberală din Caraș-Severin, prin vocea secretarului acestei formațiuni politice, Ovidiu Rădoi, și-a anunțat susținerea politică pentru Ludovic Orban la alegerile din luna septembrie a acestui an.

spot_img

 

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei