fbpx
17 C
Reșița
vineri, 01 decembrie 23

Marea artistă a Banatului, Stana Stepanescu, pregătită să devină mămică pentru a II-a oară!

O veste care ne-a bucurat, într-o multitudine de informații legate de război, tineri drogați pe șoselele patriei și o serie de nefericiți care nu știu să trăiască niște Serbări ale Cetății de la Caransebeș: artista Stana Stepanescu va deveni mămică pentru a doua oară!

După ce micuța lor Tania a venit pe lume, părinții Stana și Boji Ciobotin și-au dorit ca fiica lor să aibă parte și de un frățior sau o surioară. Doar că programul încărcat dat de evenimentele în care este implicată artista nu părea că le va da prea curând sorți de izbândă în privința dorinței lor.

Iată însă că astăzi, Stana Stepanescu, doinitoarea cu o voce superbă, originară de la Rusca din comuna Teregova, a oferit publicului anunțul mult așteptat: „Sunt însărcinată! Bebe 2 este pe drum!!“

Desigur în zilele următoare, vom afla detalii despre sarcina pe care o poartă recunoscuta solistă vocală din Banat dar și care va fi sexul copilului și numele la care s-au gândit deja Boji și Stana. Va avea Tania o surioară sau un frățior?

Țineți aproape! Până atunci, să ai parte de o sarcină ușoară Stana Stenapescu și multă sănătate!

Sergiu TABAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei