fbpx
23.5 C
Reșița
marți, 26 septembrie 23

Marius Damian: „La mulți ani militarilor români“

Declarația politică susținută astăzi în Camera Deputaților de către parlamentarul PSD de Caraș-Severin Romulus-Marius Damian a avut ca subiect Ziua Armatei României:

„De Ziua Armatei Române, sărbătorită pe 25 octombrie, doresc să le transmit un mesaj de recunoștință și de prețuire pentru militarii români, pentru angajamentul lor față de țara noastră, pentru curajul și pentru tot ce fac ei zi de zi în activitatea lor, pentru tot ce au făcut în trecut dar și pentru viitoarele acțiuni, mai ales în momente istorice importante, precum este de altfel și cel actual, când ne confruntăm cu un război la granițele țării noastre.

România este astăzi un stat liber, suveran, democratic, european, datorită eroilor care au luptat pentru acest statut de care ne bucurăm cu toții astăzi. Cu prilejul aniversării acestei zile trebuie să îi onorăm pe cei care și-au dat viața pentru țara noastră, dar și pe cei care în prezent îndeplinesc misiuni în țară și peste hotare.

Armata Română este o instituție de o importanță majoră și aș dori să îi mulțumesc pe această cale domnului Vasile Dîncu pentru modul profesionist în care a condus până de curând Ministerul Apărării Naționale într-un context internaţional extrem de tensionat și în situația în care România trebuie să îndeplinească un rol extrem de important la nivel internaţional pentru menţinerea păcii şi stabilităţii în regiunea noastră, ca membru aflat pe flancul estic al NATO. Miniștrii PSD din actualul Guvern dau dovadă zilnic de competență, integritate, profesionalism și apreciez efortul lor de a repara toate greșelile comise de fosta coaliție de guvernare.

În încheiere, cu ocazia Zilei Forțelor Armare Române doresc să le transmit tuturor militarilor din Caraș-Severin și din toată țara urări de bine, sănătate, putere de muncă și La mulți ani!“ și-a încheiat parlamentarul PSD de Caraș-Severin Romulus-Marius Damian declarația politică susținută astăzi, în Camera Deputaților.

Dan AGACHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei