fbpx
2.3 C
Reșița
duminică, 10 decembrie 23

Mehadia, pe drumul cel bun! „Vorbim de o comună vie în momentul de față”

După un prim an de mandat în care s-a acomodat cu ce presupune conducerea unei comune și activitatea în administrația publică, primarul Grigore Bardac este convins că anul 2022 va fi unul mai performant pentru comuna Mehadia.

Pentru început a fost aprobat bugetul comunei pentru anul 2022, un buget care deși relativ similar celui de anul trecut, este unul mult mai bine conturat și împărțit, la capitolul investiții cea mai mare sumă mergând către cofinanțarea proiectelor europene, precizează Grigore Bardac:

Cred că anul acesta va fi unul, cel puțin din punctul meu de vedere, încununat de succes, an în care vom demara multe proiecte noi și încercăm să le finalizăm pe cele vechi. Avem bugetul aprobat, investițiile din bugetul local sunt reprezentate în mare parte de cofinanțări pe proiecte europene de implementat. În jur de 1.000.000 de lei am alocat pentru cofinanțări la programele europene pe care le avem în derulare și care sperăm să le finalizăm. De asemenea, ne-am propus să reabilităm în mare parte Liceul Nicolae Stoica de Hațeg din Mehadia și în plus, am alocat și partea de cofinanțare necesară pe Anghel Saligny, în ideea în care proiectele ne vor fi aprobate.

Practic, ce ne dorim și ce urmărim noi să realizăm prin toate proiectele pe care le implementăm sau pe care le vom implementa este să ridicăm gradul de confort al populației, să dezvoltăm comuna la niște standarde care cred că se impun a exista în 2022”, a precizat primarul comunei Mehadia.

Iar primele semne că Mehadia este pe drumul cel bun nu au întârziat să apară, comuna ieșind din starea de apatie care a caracterizat-o în ultimii ani, este de părere edilul.

Anul acesta având și experiența anului trecut o să fim și mai performanți față de 2021. Comuna Mehadia începe să se dezvolte, iese din starea aceea de latență care în care am stat atâția ani de zile, vom cunoaște modernizări, dezvoltare, vorbim de o comună vie în momentul de față”, a mai precizat primarul Bardac.

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei