fbpx
23.7 C
Reșița
duminică, 28 mai 23

Mesajul deputatului Jaro Norbert Marșalic în pragul Sărbătorilor Pascale

„Dragi prieteni, mă bucur că am oportunitatea atât din calitatea mea de medic, dar și de ales al vostru ca deputat în Parlamentul României să vă transmit tuturor creștinilor prețuirea și recunoștinta mea.

În prag de mari Sărbători Creștine, Duminica Floriilor pentru ortodocși și greco-catolici și Învierea Domnului pentru credincioșii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici, transmit tuturor în numele meu și al echipei PNL Caras-Severin- al președintelui nostru Ion Marcel Vela, cele mai profunde gânduri de bine, sănătate și tihnă sufletească!

Ca deputat, conjudețean al vostru, fiu, părinte mă bucur ca alături de creștinii romano-catolici să primim Lumina Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, să împărțim cu cei dragi bucuria, liniștea și să ne rugăm împreună pentru pacea lumii.

spot_img

Sunt momente de adâncă emoție ce ne dau prilejul să reflectăm la viața noastră, să ne încărcăm inimile cu bunătate, toleranță și iubire pentru cei din jurul nostru, pentru tot ceea ce Dumnezeu a lăsat sub formă de viață pe pământ.

Au fost ani grei, pandemie, războiul de la granițe și în memoria tuturor celor care au pierdut lupta cu boala sau au căzut într-un război meschin să păstrăm în gândurile noastre un moment de reculegere. Să nu uităm că fiecare dintre noi cu fiecare faptă a noastră construim ceva. Așadar să ne gândim să ridicăm ceva bun pentru că odată cu Iisus A ÎNVIAT IUBIREA!

Să fim de partea Iubirii, de partea Lui Dumnezeu, după cum ne spune scurta inscripție de pe zidul Ghetoului din Varșovia: „Cred în Soare, chiar și atunci când nu strălucește. Cred în dragoste, chiar și atunci când nu o simt. Cred în Dumnezeu, chiar dacă nu Îl văd.“ Când rostim cuvintele ce anunță vestea cea bună, „Cristos a înviat!“, să fim după Inima preasfântă a lui Cristos!

Cu aceste gânduri, vă doresc tuturor și fiecăruia în parte,Sărbători Binecuvântate și Sfinte“!

Deputat PNL de Caraș-Severin Jaro Norbert Marșalic

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

1 COMENTARIU

  1. Oi, oi pané Jarò, în ce filme ai jucat cu poza asta, ai fost coleg de actorie cu Chuck Noris sa Jeane Claude VanDame 🤣🤣🤣?Oricum mulțumim la tine de urare, Paștete în Fericire și ouă îmbucurate, dottoré 😅😅😅

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei