17.7 C
Reșița
duminică, 25 septembrie 22

Micuții din Tirol vor începe grădinița într-o clădire nouă și modernă

În localitatea Tirol s-a construit o grădiniță foarte frumoasă și modernă, fapt ce demonstrează implicarea autorităților locale în sprijinirea mediului în care se desfășoară actul educațional.

Conform spuselor edilului Dănuț Oană investiția face parte din proiectul european intitulat „Educație timpurie” derulat prin Ministerul Învățământului. Mobilierul și dotările interioare sunt asigurate tot de Ministerul Educației.

În septembrie 2021 sperăm ca preșcolarii din Tirol să înceapă activitatea într-o nouă grădiniță, foarte frumoasă și dotată cu băi, vestiare, mobilier nou.

spot_img

În ianuarie am primit autorizația de la ISU, ultima autorizație pentru funcționarea unității de învățământ.

Totodată, amenajăm în zona grădiniței un parc de joacă, iar în zona școlii din Tirol amenajăm domeniul public. Ne-am propus să realizăm trei spații de agrement. Acum facem doar regularizarea pe verticală să se scurgă apele”, a declarat primarul comunei Doclin, Dănuț Oană.

Un astfel de spațiu de agrement va fi realizat și în localitatea Biniș.

În acest mandat, primarul din Doclin și-a propus printre altele finalizarea lucrărilor la căminul cultural, început anul trecut când a fost refăcut exteriorul. Au fost demarate și lucrările pentru finisajele interioare, finanțate din bugetul propriu.

„Din păcate nu putem anul acesta să-l aducem la stadiul de funcționare, adică dotările, mobilierul, echipamentul electric, le vom face anul viitor. Întreaga investiție se ridică la un milion de lei”, a mai precizat edilul.

 

Lorena POENARU

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei