fbpx
29.7 C
Reșița
sâmbătă, 13 iulie 24

Militarii din Timiș vin în Caraș-Severin! Nu vă alarmați dacă vedeți vehicule și echipamente militare

Militarii din Timiș vin în Caraș-Severin. De astăzi până pe data de 19 iulie, militarii Unității Militare 01109 Timișoara vor desfășura activități de instruire în extravilanul comunei Turnu Ruieni. Administrația locală transmite cetățenilor să nu se alarmeze dacă văd vehicule și echipamente militare în zonă.

Aceste exerciții sunt menite să servească la pregătirea și instruirea forțelor noastre militare, asigurându-se că sunt mereu gata să ne protejeze și să răspundă în orice situație de urgență”, transmit reprezentanții Primăriei Turnu Ruieni.

Conform administrației locale, activitățile se vor desfășura exclusiv în zonele extravilane, astfel încât să nu interfereze cu viața de zi cu zi a comunității.

Pentru siguranța tuturor, vă rugăm să respectați indicațiile și semnele de avertizare plasate în zonele de instruire.

Solicităm cooperarea și înțelegerea dumneavoastră pe parcursul acestor exerciții. Aceste antrenamente sunt vitale pentru a menține pregătirea și eficiența forțelor noastre armate.

Pentru orice întrebări sau clarificări, nu ezitați să contactați Primăria Turnu Ruieni. Suntem aici pentru a vă asigura că toate activitățile se desfășoară în siguranță și fără inconveniente majore pentru locuitorii noștri”, mai transmit reprezentanții Primăriei Turnu Ruieni.

Karina TINCUL

3 COMENTARII

 1. Așa s-a spus și de Cacovidul lui pește prăjit, nu vă alarmați, mereți liniștiți la grătare, faceți o tablă cu vecinul, pupați în bot pisica vecinei și apoi gata, enemy no.1!Hai ne lăsați că măcăne!Eu zic să o ștergem rapid că uitați-vă în Belarus, vine armata chineză, oare de ce schimb de experiență cu patul puști și seara se bat băieții cu pernele?

  • Dacă tot de (pe) la Armeniș proveneau teroriști după insurecția armată …
   (…
   youtube.com/watch?v=5RZOnj8AxWo

 2. Să sperăm că armata română va apăra țara și poporul nu clica de la putere cum a fost în 1989…
  Forța Armată Română 💙💛❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei