fbpx
3.7 C
Reșița
duminică, 03 decembrie 23

Ministrul Rafila l-a desemnat pe medicul Singh Bhupinder consilier onorific în Ministerul Sănătății!

Printr-un Ordin al Ministerului Sănătății, medicului Singh Bhupinder i-a fost acordată, începând cu data de 15 noiembrie 2023, calitatea de consilier onorific al secretarului de stat Alexandru Florin Rogobete.

Reper 24 a aflat că această decizie a ministrului Alexandru Rafila și a secretarului de stat Alexandru Rogobete a venit din dorința conducerii ministeriale de a avea un ochi vigilent asupra sistemului de sănătate din județul Caraș-Severin, referindu-ne aici la Direcția de Sănătate Publică, Casa de Asigurări de Sănătate și asupra spitalelor din Banatul de Munte. În scurt timp, medicul Singh Bhupinder va primi din partea Ministerului Sănătății noi însărcinări, pe linia cerințelor transmise de conducerea sistemului sanitar de la nivel național.

Totodată, recunoscutul medic chirurg Singh Bhupinder, care își desfășoară munca de specialitate la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, va avea de realizat o serie de activități, în noua demnitate.

În acest sens, el va întocmi şi înainta secretarutui de stat note pentru fundamentarea deciziilor cu privire la politicile, strategiile şi programele de acţiune în domeniul sănătății.

De asemenea, Bhupinder va formula, la cererea secretarului de stat, puncte de vedere cu privire la propunerile de politici, strategii şi programe de sănătate și va înainta secretarului de stat cele mai bune dovezi ştiinţifice existente la momentul respectiv, în vederea fundamentării deciziilor. De precizat că funcția de consilier onorific din cadrul Ministerului Sănătății nu este remunerată.

Despre numirea în funcția de consilier onorific, medicul Singh Bhupinder, cel care, recent a devenit și cetățean român, a declarat: „doresc să mulțumesc domnului ministru Alexandru Rafila și domnului secretar de stat Alexandru Rogobete pentru această nominalizare și încrederea care mi s-a oferit. Îmi doresc să fac față așteptărilor și sarcinilor ministeriale care îmi revin“.

Citește si:  Chirurgul plastician dr. Singh Bhupinder a dobândit cetățenia română! Primul act semnat? Adeziunea la PSD!

Sergiu TABAN

 

2 COMENTARII

  1. ”În acest sens, el va întocmi şi înainta secretarutui de stat note pentru fundamentarea deciziilor cu privire la politicile, strategiile şi programele de acţiune în domeniul sănătății.”

    Asta în loc de chirurgie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei