fbpx
-0.3 C
Reșița
duminică, 03 decembrie 23

La Măureni se lucrează de zor! Deși banii de la București se lasă așteptați!

La Măureni este în plină desfășurare proiectul de modernizare a străzilor secundare din comună. Un proiect în valoare de aproximativ 3 milioane de euro, la finalizarea căruia toată străzile din Măureni și Șoșdea vor fi asfaltate. Și deși o bună parte din lucrări au avut loc deja și au fost trimise facturi la București, banii se lasă așteptați. Din fericire pentru locuitorii din comuna cărășeană, primarul Brian Filimon a reușit să convingă constructorul să continue lucrările. Drept urmare, turnarea primului strat de asfalt, s-a început cu realizarea rigolelor.

Spre bucuria noastră, știind situația din țară, că nu sunt bani și greul pe care îl ducem acum la final de an, noi în comunitate, după turnarea primul strat de asfalt, am găsit înțelegere ca să începem mai departe și rigolele. Era o necesitate deoarece după lărgirea drumului și turnarea primului strat de asfalt, nu am mai avut rigole. Am găsit înțelegere la constructor și au început cu săparea și turnarea rigolelor pe localitatea Măureni. Plus podețele de acces la case. Toată lumea este bucuroasă și mulțumită de cum iasă lucrările, mai ales că ei nu am încasat niciun ban până acum de la București.

Și noi ne bucurăm pentru că, așa cum am spus, știm prin ce perioadă trecem, de ordonanță, de blocaje, de tot felul de lucruri care nu de dădeau speranța de a continua proiectul. Se lucrează chiar și astăzi, am început cu prima stradă dinspre Gătaia, rigolele pe Măureni sunt săpate și acum vin turnate și făcut podețele. Ne bucurăm și de faptul că lucrarea are o calitate de nivel superior”, a precizat, pentru Reper 24, primarul Brian Filimon.

Lucrările vor continua atât timp cât vor permite condițiile meteo. Edilul de la Măureni speră ca proiectul să fie finalizat în primăvara anului viitor, când va fi turnat și al doilea strat de asfalt.

Karina TINCUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei